Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Villeta788

Polki dlaczego kupujecie w lumpach nie stać was na nowy łach?

Polecane posty

Gość Villeta788

Polki dlaczego kupujecie w lumpach to przecież brak higieny nosić ubrania z drugiej lub nawet trzeciej ręki. Kto wie kto to wcześniej nosił a wy cieszycie się bo za bluzkę w której ktoś wcześniej pocił się zapłaccicie 10 zł. Dla mnie brudasy noszą rzeczy z lumpów no sorry

Gość Kaisaaaaaaaaaaa
a co się dziwisz, w Polsce takie zarobki są to ludzi nie stać.

Gość wetfgweasgvqaevwsgv
ja pierdole jaka idiotka :O pewnie sama nosisz :O a po drugie, to co ,tylko Polki kupują w lumpeksach? ja pierdole jaka żałosna baba :O

Gość stylish29
ja bym kupywala w lumpach gdybym cos tam znalazla. bylam kilka razy i nic nie kupilam wiec nie chodze. co do "czystosci" to przeciez wiadomo ze taki ciuch sie pierze. a z kad wiesz kto robi te nowe ubrania? niby nikt w nich nie chodzi ale z kad wiesz ze nie smigaja po nich szczury czy inne stworzenia?

Gość nigdy nie jadła w restauracji?
nie brzydzi cie,ze lyzke mial kto inny w gebie? pomijajac, jak kucharz wszytko miesil lapami? Smiesza mnie takie higienistki:) Klamek nie dotykasz? Klawiszow w bankomacie? A wiesz, jaka to zaraza - autentyczna.Ciuch moge uprac, wygotowac, wyprasowac.

Gość fffffffffffffffff
To powiedz mi, za co mam kupić jak z wypłaty - 1400 zł, po opłaceniu rachunków zostaje mi 500 zł na życie, ciuchy, chemię, leki i tak dalej? Co, może mam iść do sieciówki i zapłacić 100 za podkoszulek i 150 za spodnie, a potem co? Dupą zarobić na jedzenie?

ciuchow z sieciówekunikam, bo nie chce spotkac kogs w takim samym. Na oryginalnego Diora mnie nie stac, a nawet jakby bylo, wolalabym wydac kase na co innego.

W lupach możesz znaleść takie perełki ktorych normalnie nie znajdziesz w sklepie. Moższ miec cos co nikt inny nie ma.

dokladnie.. ciuchow sie brzydzi zalozyc, a do restauracji pojdzie i tez zje mytą łyżką, którą wczesniej tysiące osób miało w ustach. nooo chyba, że nawet do restauracji przynosisz swoje sztućce?

a kolejny powod - myslene ekologiczne nie boli. PO diabla produkowac tony ciuchow i zaraz wyrzucac?

Gość Bo my POLKI
tak lubimy :-)ustatsfakcjonowała Cię moja odpowiedź?

w lumpach są fajne ciuchy i przede wszystkim mam pewność,że nikt takiego samego mieć nie będzie.Piorę,prasuję i jest dobrze.

co tam restauracje - wystarczy,ze wezmie do reki pieniadze, ktore ktos bral ręka z jajami owsików.A chleb w sklepie, zanim został zapakowany? A kanapeczki z cateringu? Duchy je przyrządzają? A ksiazka w bibliotece ?Piasek na plazy, na ktorym ktos dupskiem siedzial? Dziecko zasikalo? Fryzjer, ktory z reguły czesze tym samym grzebieniem?

Gość Villeta788
Oburza was prawda o tym że tylko brak higieny może mnie skłonić aby nosić rzeczy po kimś. Majtki też macie po matce, babci czy po kimś. Fuj

"maluda899 wiele rzeczy bierzesz po kimś i nie koniecznie muszą to być ciuchy" ciekawe co jeszcze i gdzie bierze :D :D :P

To sobie kupuj w normalnum sklepie, daj zarobić sprzedawcy i nie zawracaj dupy głupimi pytaniami

Gość gdyj
Wole z lumpa dać za bluzke 5 zł i niktvtakiej nie ma niż kupić w markecie i nosić bluzke za 20 zł jak pół miasta

Gość Villeta788
Majtki też lepiej wyglądają z lumpa z drasą niż nowe ach te wasze wymagnia hahahaha

Gość InteligentnyMateusz
Dzisiaj kupiłem kurtkę za 699 zł w Peek & Cloppenburg.

Gość autor wariat
Dziewczyny macie racje.. ja wole sie czasem przejsc do lumpeksu i kupic fajna bluzke niz w Galerii handlowej ..czasem nawet dziewczyny w pracy pytaja skad takie cudo mam i jak drogie bylo.. a ja sie smieje i mowie "ze drogie :P "... Autorze.. a co ty na to, ze w galeriach czy innych sklepach handlowych tez przymierzasz te same rzeczy co wczesniej przymierzala/przymierzal spocony, nieumyty i niedbajacy o siebie facet/kobieta?! nie przeszkadza Ci to ze przymierzasz po niej lub po nim bluzke lub co spodnie?

Gość Villeta788
Bida kupuje w lumpach

Gość bvjvvnvnvb
vg

Gość KubekPoKawie
A moja babcia co tydzien chodzi do takiego "ciucholandu" i kupuje czasem nawet niezle skarby.. kobiety uwierzycie, ze kurtka zimowa pikowana, ktora na allegro jest wystawiona za 200-250 zl, modna i elegancka, byla w takim wlasnie lumpeksie za 30 zl ? i babcia mi ja kupila.. mieszka niedaleko lubi sobie chodzic tam i sprawiac przyjemnosc wnukom.. i trafila nie raz.. bluzy z esprit czy kurtki z croopa cokolowiek firmowego i naprawde na topie.. ona kupuje, pierze i oszczedza na tym naprawde wielka kase.. cudowna babcia..