Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efjrjgfr

Jakie WARZYWA i OWOCE dziś zjedliście?

Polecane posty

Gość efjrjgfr

Zastanawia mnie czy ludzie jedzą owoce i warzywa ? Ci co nie jedzą - dlaczego ? Nie lubicie czy o co chodzi ? Ja dziś zjadłam banana, gruszkę, pomidora, pół papryki, dwa ogórki kiszone, 4 rzodkiewki, i jedną marchewkę + na obiad makaron z sosem pomidorowym z papryką i czerwoną cebulą.

Gość asdafdsfsd
Winogrono, owoce leśne (jogrt :D), banan, jabłko, kiwi, pomarańcza, ogórek, kukurydza.

Gość policjanttt....
nie jem warzyw i owoców

Gość fffffffffffffffff
Nie jadłam żadnych. Właściwie, to dzisiaj wypiłam 3 kawy i zjadłam suchą bułkę. Nie kupuję warzyw i owoców, bo to strata kasy i tak tego nie zjem. Znakomicie sie obywam bez.

Gość efjrjgfr
Przez cały dzień tylko bułka i kawa ? Padłabym z głodu !

Gość wiarygodna dama.
A ja uwielbiam warzywa.. brukselka, brokuly, kalafior, seler naciowy.. cokolwiek z warzyw.. danie z warzywami + makaron..mniam... ale owocow.. yyyy nie lubie.. procz bananow ;)

ja jaestem właśnie załamana ilością- zielony ogórek z biedronki, kawałek, nieobrany :O plus jabłko :O oto co dziś zjadlam z warzyw i owoców, a ...jeszcze fasola z puszki, ale to chyba nie jest zdrowe:O jak i reszta :O

a na obiad mialam sos z czerwonej i zielonej papryki, cebuli, duzego pomidora, marchewki + mieso podsmazone i ryz

Gość mówię to ja, kobieta
to Ty autorko nie wiesz, ze owoce są ciezkostrawne? Tobie sie chyba wydaje, ze zdrowo sie odzywiasz... wiesz czym sa szprycowane te pomidorki? :)

Gość tylko tyle z tych rzeczy
Jabłko, pomidora i kapustę z gołąbka ;)

Gość efjrjgfr
Ciężkostrawne to jest mięso i nabiał. Ser żółty potrafi zalegać w jelitach nawet 6 tygodni. Pomidora akurat miałam ze sklepu eko , zwykle nie jestem tego warzywa poza sezonem, ale dziś miałam ochotę. Oddychamy też skażonym powietrzem - mam przestać oddychać w związku z tym ?

Gość fffffffffffffffff
efjrjgfr - ja nie mam tego problemu, ogólnie mało jem, a kawę piję słodką i z mlekiem. Bułkę zjadłam w sumie z godzinę temu i bardziej z nudów niż z głodu. Taki metabolizm. Jedyne z zieleniny co jem to pomidory, zdarza mi się kupić kilka i jeść jak jabłka. No i kiwi czasem sobie kupię, jak przeziębiona jestem. Ale to takie fanaberie raczej.

Gość pastelowe pola
owoce sa ciezkostrawne i dlatego niezdrowe? padlam, jakie glupoty tu mozna przeczytac. x Ja jakbym miala czas, mozliwosci i pieniadze bylabym wylacznie nasurowej diecie warzywno-owocowej. x a za chwile zjem truskawki, bo dzisiaj zaniedbalam spraewe jezeli chodzi o warzywa i owoce

Gość pastelowe pola
tzn. dla niektorych z problemami z zoladkiem moze nie sa wskazane. Ale dla wiekszosci ludzi to samo dobro. Odjac chemie oczywiscie.

Gość Fredzkaja
Ogórki , jabłka , truskawki

Gość Fredzkaja
Ostatnio byłam na diecie 5 dniowej na samych warzywach i owocach . Pomijając już spadek wagi ok 3 kg to skóra , włosy poprawionei , dolegliwości rożne przeszły . Polecam raz na jakiś czas

Gość pastelowe pola
maxik a sloneczko ci troszke dzisiaj nie przygrzalo mozdzku? :classic_cool:

Gość WARZYWA i OWOCE
ogorek kiszony, pomidor, szczypiorek, rzodkiewka :) kocham warzywa i jem je codziennie a owoce niekoniecznie

Gość gdgdgdgdg
oczywiscie ze jem a czemu mialbym nie jesc?