Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalahara

prosze o rade

Polecane posty

powiedzcie mi kochani czy jesli ktos przezyl cos bolesnego moze to jego podswiadomosc wyprzec z umyslu?

Gość ale bym ci
wszystko zależy jak silne to było przeżycie i jak młody to człowiek, i starszy tym gorzej

Zalezy tez mniej wiecej z jakiej "kategorii" jest to bolesne przezycie. Mi sie wydaje,ze o takich rzeczach raczej nie da sie zapomniec na zawsze...mozna o nich zapomniec na chwile a pozniej wracaja do Ciebie jak bumerang. Juz taka nasza psychika.

no bo ja mialam ostatnio taki przeblysk i zastanawiam sie czy moglo cos w tym byc ale niue jestem sobie wstanie przypomniec do konca mialam wedy jakies11 moze 12 lat

chodzi mi o to czy moge cos zrobic aby sobie przypomniec co wytedy moglo sie wydarzyc

A mozna wiedziec ile/co z tego pamietasz ? I gdzie to wydarzenie mialo miejsce ?

mialam 11 albo 12 lat i pamietam gdy z kolezanka poszlysmy na msze do kosciola ja jestem z innej parafi ale tym razem popszlam do kosciola mojej kolezanki z nia a po mszy pamietam ze bylysmy w pokoju w ktorym mieszkal ksiadz . poczestowal nas jakimis slodyczami no dalej nie pamietam co bylo... niedawno mi sie przypomniala ta sytuacja hmmm... nie wiem co o tym myslec bo nie pamietam co sie moglo stac ..aha pamietam jak on wygladal ten ksiadz

dodam jeszcze ze gdyby jednak cos tam mialaomiejsc to mogloby to byc przyczyna mojego problemu w sprawach lozkowych moim partnerem? w tych sprawach jestem zamknieta nie pozwlam sie dotykac w miejsca intymne a o oralnym seksie nie ma nawet mowy choc bym chciala ale mam blokade i nie potrafie jej przelammac bo cos mnie blokuje...

Gość wiosenna panna
... wymysliłaś już ciąg dalszy tej mrocznej opowiesci z zakrystii ? :D

Gość wiosenna panna
pisz,pisz kobieto czytelnicy czekają !

Gość wiosenna panna
"pomuc" :D