Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek z malym

Krzywy i maly penis.

Polecane posty

Gość Prawiczek z malym

Dziewczyny czy nie przeszkadzałoby wam gdyby wasz chłopak miał lekkie skrzywienie penisa w dół(troche mniejsze niz krzywizna banana). Oraz gdyby przy tym był nie za duży( około 16 cm jak go wyprostuję i niecale 14 cm w obwodzie)?

Gość lallmido
ja tez mam malego zaledwie 1cm wiekszy niz twoj nie przejmuj sie

Gość Prawiczek z malym
Pytałem dziewczyny. Opinia innych facetów mi nie wiele daje.

Gość może by tak ...
Czy to mały ? Nie wiem dokładni,ale mój był ok.16,5-17 zawsze chciałem mieć trochę większego i grubszego.Słuchałem czytałem i...:) Wziąłem go w swoje ręce i zacząłem wyciągać,rolować zginać i tak bez końca.Jest dużo dłuższy i grubszy.Też wydawał mi się skrzywiony,ale dzisiaj po latach cieszy mnie mój "mały" ale co miałem siniaków i bólu przy tym :) Teraz mogę w imadle skręcać i nic nie boli.Ćwiczcie to działa :) Sprawdziłem na sobie.

Gość oeafopjfoij
Nie przejmuj sie - wyjdz z zalozenia "jaki maju taki pchaju". Wielkosc i ksztalt nie sa az tak wazne - norma jest dosc szeroka. Najwazniejsze jest, co i jak z twoim wypozazeniem umiesz zrobic dziewczynie. Penis nie musi pasowac do glownych postaci z filmi "Jurassic-Park".

Gość Piekna nimfomanka
Ale jak rolowac, zginać itd? ile trzeba go tak meczyc? No i czemu sie nie powieksza od masturbacji skoro męczenie go wpływa na rozmiar? Napisz coś więcej i jakie efekty da się uzyskać.

Gość może by tak ...
Jest wiele na ten temat.Kiedyś trafiłem na cały opis tych ćwiczeń tu na forum.Trwa to długo,ale przy codziennych ćwiczeniach po 20-30 min.,już po dwóch,czterech pierwszych tygodniach widać efekty.Nie tylko się powiększa,ale ma się go sprawnym zawsze.Te ćwiczenia też zwiększają przepływ i dopływ krwi w nim co jest najważniejsze.

Gość Piekna nimfomanka
Muszę jakoś przekonać do nich mojego dobrego FF. Koleś jest zajebisty, w łóżku też niezly ale gdyby mial wiekszego to byłoby o wiele lepiej. A moge ja mu pomasowac, powyginac jego malego podczas seksu( za sztywny chyba na wyginanie i rolowaniewie) moze po jako dodatkowa zabawa.?

Gość może by tak ...
Możesz mu masować,ale nie polecał bym mocniejszych ćwiczeń bo boli cholernie na początku.Do tego by ból ustępował dochodzi się długo.Ja swojego mogę przełamać na pół wzwodzie i nic mnie nie zaboli. Do tego potrzeba cierpliwości,chęci i ... Wszyscy szukają metody w tabletkach i nabijają kasę producentom badziewia,a siła jest w nas samych.Ta część siedzi w kroczu i ją trzeba wydostać na zewnątrz ok.3-4,5 cm.

Gość miałem ten sam problem_
Ja natrafiłem winnym temacie na stronę:http://www.jak-powiekszyc-penisa.h2g.pl i zacząłem stosować ten preparat od miesiąca i muszę powiedzieć że efekt jest na razie jakieś 1.5cm dłuższy ale obwód też powiększyłem o 0,5cm. Zobaczymy jak będzie po 3 miesiącach.