Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09765sdfghj

ZAYWAZYLIŚCIE ŻE LEPIEJ DLA PIĘKNEJ KOBIETY GDY UDAJE ZE NIĄ NIE JEST?

Polecane posty

Gość 09765sdfghj

przeciez paszczury nie dadzą jej żyć zaraz uslyszy ze jest zbyt pewna siebie głupia i coś musi być z nią nie tak jak kobieta gośno przyznaje ze wie jak piękna i sexowna jest to zazdrosne szmaty by ją zabiły! paradoksalnie same siebie dopingują i nanawiaja do większej pewności siebie i uważają się za atrakcyjne i świetne w lóżku mimo ze mają mordy jak sedes stąd potem artykuły o grubych gołych babach które pozują nago i uważają sie za sexi oczywiscie pod fotami pełno pozytywnych komentarzy oczywiście innych macior wiadomo ze tego gówna coraz więcej więc przyzwyczajmy się do mysli ze za jakis czas w playboyu będą baby z wymiarami 143/165/135 150cm 200kg

Gość 09765sdfghj
trzeba dodać że kobiety płaskie z tyłu boku i z przodu 80/70/80 178cm 50 kg są równie obrzydliwe jak otyłe maciory coraz mniej sexownych kobiet klepsydr

Gość czytaczkaforum
ojej.... nikt się nie wypowie bo tu same takie siedzą:p zapomniałaś/eś dodac że paszczury wyzywaja i obrażają piękne kobiety uważaja że jak ladna to glupia i pewnie dziwka jeszcze a same się uważaja za dobre mądre i wspaniałe! najsmieszniejsze że to są najbardziej zdesperowane dupodajki które same sie narzucaja i nawet menelom dają

Gość asxcvbnnnnnnnnnnnn
ja jestem szczupła ale zgrabna, wiem o tym skądinąd ;-) oczywiście nie opowiadam o tym wszem i wobec bo i po co , koń jaki jest każdy widzi. Faktem jest, że mam biust i pupę, wagę w normie, ale żem szczupła to każda w pracy koleżanka z "tych grubszych" z obrzydzoną mina co jakiś czas mi przypomina "jakaś ty chuda, czy ty coś jesz????!!!" a nie jestem żadnym kościotrupem, mam 55 kg prz169 cm wzrostu i nigdy szczupła osoba mi nie powiedziała ze chudzielec ze mnie. Tylko grube koleżanki są takie "miłe" specjalnie przesadzają żeby mi dogryźć. Noszę S, czasem M

Gość czytaczkaforum
a jakie masz wymiary?

Gość didiiddidi11
jak masz 87/64/88 to i tak jestes za chuda

Gość 5hjgfjfgj
kobieta idealna to 95/60/95 to jest kobieta sexowna i foremna w tyłku moze byc więcej nawet 100

Gość srtyuioplkjhygtfhg
taaa dla anorektyczek kobieta z takimi wymiarami to wieloryb one myśla ze faceci wolą małe płaskie tylki i chlopięca figure te młode to najgorzej mają posrane w garach widzą playboya i wyzywają te laski od macior i sie cieszą że w dupie mają 80cm:o