Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię jak imię

Imię Ewelina - podoba wam się?

Polecane posty

Gość imię jak imię

Zastanawiamy się poważnie nad tym imieniem dla córeczki, nie znam żadnej Eweliny, nie jest to chyba dziwaczne imię i nieoklepane...

Gość jutrokto
Bardzo ładne. Można ładnie zdrabniać, a osoba dorosła będzie się czuła dystyngowanie

Gość niemamochoty
mi się nie podoba, ale to kwestia gustu :P Mi sie podoba np. Wiktoria, Wiki jest spoko xD

Gość może i tak, ale każda
Ewelina jest fałszywa i dwulicowa. Przeważnie obrabia na boku dupę dupę prawiąc ci komplementy jednocześnie, a potem rżnie głupa, że nie wie o co chodzi. Poza tym Eweliny mają w głowie fiu bździu, imprezy, faceci, używki, szkoła, jakieś ambicje i plany są u nich na szarym końcu. Są bardzo egoistyczne i narcystyczne. Znam cztery, wszystkie są identyczne mimo tego, że pochodzą z różnych środowisk. Są identyko po prostu.

Gość jutrokto
"Znam 4 Eweliny" i każda jest wredna? Może tylko w stosunku do jednej osoby? To najlepiej nadać imię PRAKSEDA, bo aktualnie pewnie nie będzie punktu odniesienia

Gość może i tak, ale każda
Nie, nie w stosunku do jednej osoby. I nie jest to tylko moja opinia :) A co, nazywasz się tak, że tak się oburzyłaś? :D

Gość paniHania
moim zdaniem Eweliny są jakieś takie - trzepnięte:) znam trzy - każda w inny sposób ale wszystkie walnięte

Gość który który która która
A ja znam jedna i to normalna, ambitna dziewczyna. Studiuje medycyne, ma fajnego faceta i zawsze mozna na nia liczyc, wiec nie oceniajcie ludzi po tym jakie maja imie. Nie wszystkie eweliny sa be :)

Gość wyjątki potwierdzają regułę
:classic_cool:

Gość ewelajna:)
Ja mam na imię Ewelina, kiedyś mi się nie podobało, ale teraz spoko. Poza tym moja babcia mi takie wymyśliła, teraz nie żyje, a ja mam pamiątkę:)

Gość ewelajna:)
Teraz to wyszyscy dzieci nazywaja :oliwia, julia, wiktoria itd. Oliwek to już zatrzęsienie jest.

Gość jjjjjjjjjjjjjjyyyyyyyyyyyyyi
Julia, Oliwia, Lena to jest teraz "modne". Daj Ewelina przynajmniej coreczka bedzie miala wyjatkowe imie :)

Gość ja bym0000
tak dała swojej ale sama mam tak na imie :-D

Gość kobieta cafeee
mnie akurat to imię się niespecjalnie podoba, ale lepsze takie niż jakieś dziwaczne. Ogólnie proste imiona są najlepsze. Nigdy też niewiadomo, jakie imię będzie popularne za kilka lat. Moja 20-letnia siostra ma na imię Oliwia i kiedy rodzice jej to imię dawali to mało kto o takim imieniu słyszał, o czym świadczy nawet to że w szkole zawsze była jedyną Oliwią a teraz to imię stało się bardzo popularne

Gość etthwhtthrhry
EWELINY TO SWOJSKIE DZIEWCZYNY MOWI SIE TAKZE EWELINA TO KONSKA SPIERDZIELINA ZAS O WERONIKACH: WERONICZKI MAJA NACIASNIEJSZE CIPKI LUB WERONICZKI MAJA SLODKIE PICZKI ETEPE

Gość Ewelina Ewela Ewelinka Linka
ja mam na imię Ewelina. A siostra Justyna. Ewelinka i Justynka, Ewelin jest zdecydowanie mniej. Nie są trzepnięte jak ktoś napisał ani wredne, to nie zależy od imienia, a zresztą imienniki mówią co innego, że Ewelina to bardzo uczuciowa osoba i rodzinna

Gość odpowiem anonimowoooooo
Tez znam jedna Ewelina i Justyne, siostry :)

Gość gdfzghs
Ewelisia i Justysia. Można dać dziecku imiona Ewelina Justyna łaaaadnie

Gość Koniak
Eweliny to słodkie dziewczyny

Gość Matłoka
Eweliny i Justyny tudzież Karoliny i Marty mają z sobą kłopoty i są wredne