Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaśniejsza po ciąży :)

To jednak nie mit-po ciąży ciaśniej!!!!

Polecane posty

Witam. jestem mamą 6 miesięcznej córeczki. Właśnie dostałam pierwszą miesiączkę i... tampon jest za duży. na szczęście mam podpaski. ale nie wiem co dalej,bo tampon normal mi wyraźnie przeszkadza,kupię mini,ale jeśli one będą za duże to będę skazana na podpaski,których nie cierpię :O

Gość mirinda7up
-10/10

Gość robie to co mi sie podoba
Moze za bardzo Cie zszyli :P

Gość niemogesiezdecydowac
no to wspolczuje meza:) skoro on ci nie powiedzial, ze jestes ciasniejsza, a ciebie tampon uwiera to znak ze chyba ma cienkiego jak slomka:) Ale tez ogolnie daje -10/10 :D

W ogóle mnie nie szyli bo miałam cc,dlatego napisałam ciaśniejsza po ciąży nie po sn. Ale często się spotkałam z opiniami że po samej ciąży są luzy,bo się tam wszystko przesuwa.

Jakbyście nie wiedziały penis to mięśnie,jest plastyczny,więc układa się a tampon to sztywny zbitek waty... więc nawet o milimetr się nie ugnie. Czy tutaj to samo gimnazjum siedzi?

Gość niemogesiezdecydowac
czyli penis twojego meza zweza sie do rozmiaru tamponu mini? :D

Gość cradlee
penis to nie miesien! zeby tak bylo to by sobie kuturysci 2-metrowe wycwiczyli:P

Gość bidaznedza28
U mnie tez nie jest zle,dobrze mnie zszyli,przez pierwsze 5 tygodni zalamka,rozklapioxha na maksa,okzalo sie ze wolno mi sie wszystko goi i dostalam od gina jakies czopki,teraz jest juz super,prawie jak przed ciaza :)

Gość agatanogazamiata
Autorko jeszzce takiej głupoty nie słyszałam, a żyję już 30 wiosen na tym świecie

Gość ja bylam cieta
[po zszyciu tez bylam ciasniejsza, ale po 17 latach wspolzycia szew poporodowy sie rozszedl, pozostaje mi tylko plastyka pochwy, na ktora mnie nie stac...

Gość agatanogazamiata
autorka nie była po SN tylko po CC :-D ciaśniejsza, chyba w uszach

Gość ciasna?
Karmisz Persia? Jesli take to jest odpowiedz. Nie ciesz sie za bardzo Bo ja tez tak mialam, penis meza nie wchodzil. Tez podejrzewalam ze moze mine za bardzo zszyli ale by am u Gina i ten mi wytlumaczyl ze czasem sie take dzieje jak sie karmi. Wiec natychmiast przeszlismy NA butelke i take PO miesiacu by lo juz ok

Gość agatanogazamiata
widać nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem :-D

Gość lubieJapka
autorko jesteś zdrowo rąbnięta.Po dłuższej przerwie w seksie każda z nas wydaję się ciasniejsza.Ja też tak mam,że jak tydzień,2 tego nie robimy to ciążko się we mnie wbić i też miałam cc ale nie uważam,że ciąża mnie pociaśniła.