Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona-wojskowego123

Zwolnienie l4 w wojsku. Czy ktos umialby mi pomoc?

Polecane posty

Gość Zona-wojskowego123

Witam, mam pytanie. Otoz moj maz obecnie jest na tygodniowym poligonie jako NSR. Wczoraj byl u lekarza poniewaz przesilil noge ( za duzy wysilek i zbyt nagle- boli go gdy chodzi, jeszcze nie wiadomo co to dokladnie , dopiero gdy wroci pojdzie do swojego lekarza) i teraz ma tam wolne od zajec. Powtorze ze teraz jest na poligonie jako NSR, jednak od poniedzialku ma zaczac prace jako zawodowy,ma podpisany kontrakt. Czy ktos orientuje sie co ma w takim przypadku zrobic? Musi jechac w poniedzialek do pracy i oni z wojska odesla go do lekarza? Prosze o pomoc.

Gość Zona-wojskowego123
podbijam

Gość Zona-wojskowego123
acha i czy mimo kontraktu moga go zwolnic za to?

Gość Zona-wojskowego123
Kontrakt juz ma podpisany. Chodzi mi jednak o sytuacje ze wraca z poligonu w sobote albo w niedziele, a w poniedzialek z rana ma sie stawic w jednostce do pracy,natomiast do lekarza moze isc dopiero popoludniu. Czy jesli on nie bedzie mogl chodzic kaza mu pracowac w poniedzialek czy od razu odesla do lekarza?

Gość zona zolnierza.
musi rano zadzwonic w poniedzialek ze sie nie stawi w pracy a potem w ciagu trzech dni dostarcz jego zwolnienie.moj tak robi.np jest chory dzwoni zeby przekazac ze nie bedzie,a zwolnic moga jak ktos nagminnie chodzi na zwolnienie to po co im taki pracownik.

Gość Zona-wojskowego123
acha dzieki, czyli nawet jesli to jest pojscie do pracy po raz 1 moze sie nie stawic z tego powodu?

Gość zona zolnierza.
jak pierwszy raz to nie dobrze tak odrazu na zwolnienie isc.tak mysle.a nie da rady z ta noga?moze lepiej niech idzie

Gość Zona-wojskowego123
Tez mysle ze to niedobrze, ze powinien pojsc, ale nie widze go a on mi nie opisal tego dokladnie, tylko ze boli go gdy chodzi. Moze lepiej zeby sie stawil i sami zobaczyli co i jak?

Gość zona zolnierza.
niech idzie,jak bedzie z nim zle to go pewnie odesla do lekarza,gadalam z moim przed chwila i tez mowi zeby lepiej poszedl,