Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotęę

Czy jeśli poczęcie mogło nastąpić 17-21.02

Polecane posty

Gość fafafajek
Spokój obojętność a może gotowa jesteś na wszystko. najważniejsze to być odważnym i nie dać się przeciwnością, a zobaczysz ile taki mały człowieczek daje powera. Nic nie jest w stanie zatrzymać matki

fafafajek,teoretycznie co do ubezpieczenia masz racje,ale w praktyce wyglada to niestety inaczej.To samo tyczy sie dzieci do 18 roku zycia,teoretycznie sa ubezpieczone przez panstwo,jednak w praktyce idac do lekarza,wolaja ubezpieczenie lub sprawdzaja w e-wusiu czy dziecko jest ubezpieczone,dlatego dla autorki lepiej by zarejestrowala sie w urzedzie,zeby nie miala pozniej nieprzyjemnosci

Jeśli chodzi o testy to ja polecam paskowe firmy pepino (czułość 10), które można kupić normalnie w TESCO. Kosztują 5 zł i są zdecydowanie lepsze niż bobo test czy pretest. Zwykły apteczny, płytkowy (czułość 25) za 12zł pokazał mi z porannego moczu tak bladą kreskę, ze w sumie się zastanawiałam czy sobie jej nie wymyśliłam ;P Na zdjęciu w ogóle nie było nic widać :D A tego samego dnia wieczorem robiłam paskowy ten z TESCO i pokazał kreskę mocniejszą niż ten apteczny z porannego moczu

Gość Kotęę
Dziewczyny, a test najlepiej zrobić rano, tak?

Gość MilliKwili
Nie martw się alimenty dostaniesz

Gość Kotęę
Do Tesco mam bardzo daleko, ale na szczęście mam sieciówkę. Zobaczę. Można je znaleźć normalnie w artykułach higienicznych, kosmetykach? Nie są przeterminowane?

Gość fafafajek
masz ustawę tak to ją drukujesz i jak do kogoś nie dociera to pokazujesz i co ważniejsze nie ustępujesz jeśli ci ktoś wmawia że jest inaczej. jeśli nie chce cię przyjąć to żadaj odmowy na piśmie i podania przyczyny. walcz o swoje to podstawa bo jak nie to inni ci wmówią że niebo jest zielone. jeśli masz wątpliwości to idź do nfz i się upewnij nie daj robić z siebie ofiary.

Gość Kotęę
Napisałam, że chyba ok. 21.02, ale nie jestem pewna, bo są strasznie nieregularne (28-34 dni) i potrafię jej nie mieć miesiąc, dwa

Gość Kotęę
Zrobiłam ten test... dopiero wczoraj. NIE jestem w ciąży. W sumie nigdy nie chciałam mieć dzieci, ale już tak się zżyłam z tą myślą, że nawet mi przykro :(