Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Szukam kobiety o takich cechach-chyba nie jestem zbyt wymagajacy :)

Polecane posty

Gość ggggggmała
znam sie na pieniadzach ;) na razie dziennie studiuje, po licencjacie poszukam pracy i mgr zaocznie zrobie

Gość ggggggmała
masz prawo jazdy? co studiujesz?

Gość Dziewuszyskooo
Hej Ja mam 165 wzrostu 47 kg sredniej długości blond włosy cycki A zęby ładne i biale ( prawie ) ;) ogólem jest bardzo ladna OKI a teraz tak mam 20 lat mam rocznego maluszka kończe liceum 3 klase w Cosinusie nie mam pracy rodizna nie zbyt majetna ojciec się mnie wyrzekl jak dowiedzial sie o ciaży ponadto mieszkamw jednym pokoju z siostra ale mieszkanie mamy na pol wlasnościowe i jak ?? hahahhahhaa

tak mam prawo jazdy studia to ciezki kawal chleba go Górnictwo i geologia :) eh i pomyslec ze za jakis czas bede zchodzic pod ziemie po zloto ;D

Gość ggggggmała
ja na szczescie nie jestem dzieciata dziewuszysko- odpadasz kochana, bo nie dziewica

Gość ggggggmała
pewnie studiujesz na AGH? :) dobra prace bedziesz miał:) ja chcialabym w ksiegowosci pracowac albo swoje biuro rachunkowe otworzyc

Gość to teraz jaaaaa
- 23 lata - technik farmaceutyczny -mam prawko - blondynka, długie włosy - niebieskie oczy - 164cm wzrostu, 48kg

Gość analfabeta z wymaganiami
autorze wroc do podstawowki..wiesz co to sa przecinki??i co znaczy wyraz "zchodzi"

zapewne bede mial dobra prace :) jak nie w polsce to moze poszukam czegos na alasce albo gdzies indziej zobaczymy w kazdym razie mam pomysly na zycie :)

fajnie mi sie z wami pisze ale musze wyjsc teraz a nie wiem kiedy bede znowu :P zycze wszystkim milego dnia i do zobaczenia ! mam nadzieje ze poznam twoje imie urocza blondynko :)

Gość polscy mężzyźni to
on chce wam robic zdjecia erotyczne, uwazajcie

nie bede robil nikomu zdjec erotycznych :) nie wiem o czym piszesz w ogole a tak witam juz jestem chcialbym sie przywitac dobry wieczór

Gość flash1983
wlasnie skonczylem 30 i szukam atrakcyjnej dziewicy :D

hmm oczekiwalem ze popisze sobie z kims czuje sie troche sam to fakt ale czy to cos zlego a tu zero odzewu czyzby slynne pomarancze to podszywacze 1 w 10 osobach?