Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skazany na samotnosc

Szanowne Panie chciałem zapytać czy mój penis jest ok? (fotka)

Polecane posty

Jak stoi to dość mocno do góry a jak go wyprostuje do poziomu do ma kształt taki jak na zdjęciach: xxx http://postimage.org/image/3lzw0dcaf/ xxx http://postimage.org/image/pcdqddoqt/ xxx Ogólnie to mój penis bardzo ale to bardzo przypomina to na zdjęciu. Wiem, jest strasznie krótki, ale to nie moja wina a ja nawet nie wiem jak mam go mierzyć. Bo jak mierzę tak jak pokazane jest na obrazku, to wychodzi 13-14 cm (zależnie od stopnia podniecenia) ale jak go wyprostuje do pomiaru (tak jakby wyprostować banana) i mierzę wtedy to wychodzi 15-16 cm. Który wynik jest poprawny? Czy ze mną wszystko w porządku? Miała któraś z Pań do czynienia z takim wybrykiem natury już? Da się uprawiać seks? Fatalnie się z tym czuje :(

Mówią że kobiety się w dzisiejszych czasach bzykają z kim podanie, żadna nie miała kontaktu z tego rodzaju penisem? Zawsze mnie co najgorsze spotyka :/ Nawet ptak się mi nie udał.

Gość Też nie mam prostego
tyle że w dół i żadna nie narzekała a pozycja od tyłu... hehehehe parę pchnięć i laska ma orgazm :D.

Nie widzę związku między nieudacznictwem, byciu prawiczkiem a rozwiązłym i bogatym życiu seksualnym kobiet.

Gość a jak ktoś nie chce mieć
" Nie widzę związku między nieudacznictwem, byciu prawiczkiem a rozwiązłym i bogatym życiu seksualnym kobiet. " no to ja Ci powiem, jak baby rozkładają nogi przed KAŻDYM to i przed Tobą a w zdjecia fiuta nie wchodzę, jadłam niedawno i wiesz, zdziwię Cię ale szukajac fajnego faceta nie wpadłam na pomysł by wkładać im rękę w majtki by zbadać czy penis na pewno jest dobry. no dziwna jestem :D

Tam są nie do końca zdjęcia mojego fiuta ;) Nie ma sensu zaczynać znajomości z jakąkolwiek kobietą przypuszczając że gdyby kiedyś doszło do zbliżenia, czekało by nas poniżenie i ośmieszenie + pogarda i śmiech ze strony partnerki + natychmiastowy koniec znajomości. Napisałem troszkę za ogólnie. Nie tyle z kim popadnie się bzykają ale z pewną stałą grupą wysokiej jakości mężczyzn chętnych na seks z każdą kobietą. Faceci są mniej wybredni niż kobiety dlatego dziewczynie łatwiej znaleźć jej kogoś kto jej odpowiada i kto będzie chętny na seks. xxx Dalej nie dostałem odpowiedzi na swoje pytanie :(

no tak, bo faceci generalnie myślą fiutem, worek na głowe i za ojczyznę:P xxx no gościu, jak nie umiesz poznawać odpowiednich ludzi i wchodzisz w relacje jedynie z takimi dla których liczy się wygląd, a nie sympatia, uczucia itd to do kogo pretensje bo nie rozumiem? jak widzisz, że ktoś pusty i wredny to po cholerę się z taką osobą w relacje pakować i potem płakać, że wyśmiał przyrodzenie? nie lepiej otaczać się normalnymi ludźmi których jest jednak więcej? xxx no fakt, nie fiut :D czyli nie odwaliło Ci do końca, ale rzadko się zdarza by faktycznie z penisem było coś na tyle nie tak, ze stosunek niemożliwy (nie oceniam konkretnie żeby nie wyszło że się bzykam na prawo i lewo i mam porównanie)

większość dziewczyn nie uprawia seksu jak to próbuje się wmówić z kim popadnie, potrzebują do tego uczuć, zaufania itd (chyba że obracasz się w środowisku mega patologicznym) i w takim przypadku nikt nie zerwie znajomości z powodu kształtu penisa

A skąd ty możesz wiedzieć prwiku jakie są kobity to raz, a dwa skoro bzykają się z KAŻDYM to dlaczego nie z tobą ? Widocznie jesteś gorszy

Gość pykamy
pyk

No ale każda dziewczyna czy normalna czy nie, może wyśmiać nieodpowiednie przyrodzenie, brak doświadczenia partnera po czym zerwać natychmiast znajomość i rozpowiadając na lewo i prawo jacy to jesteśmy tragiczni.

Każdy z nas jest w czymś gorszy a w czymś lepszy. Nie znasz, nie oceniaj. Ty na 100% jesteś ode mnie gorzej wykształcony i tu daje sobie ręce i nogi uciąć. To znaczy że jesteś ode mnie gorszy lub głupszy? Nie wydaje mi się by w ten sposób to działało.

" No ale każda dziewczyna czy normalna czy nie, może wyśmiać nieodpowiednie przyrodzenie, brak doświadczenia partnera po czym zerwać natychmiast znajomość i rozpowiadając na lewo i prawo jacy to jesteśmy tragiczni." masz zrytą banię, właśnie taka jest różnica między normalnymi, miłymi ludźmi a pustakami. normalny umie zareagować i często na pierdoły nawet nie zwraca uwagi bo żywi do kogoś uczucia, a pustak wyśmiewa i lata potem obgadując. ale żyj sobie w swoim świecie skoro Ci fajnie:D

Mi nie jest fajnie to raz. Dwa nie takie było pytanie, tylko czy z moim ciałem wszystko jest w porządku.

Gość przekręć, poliż, zamocz
banan jest w porzadku

Czyli, że twój mały, jest twoim "ciałem" myslałem że to jego częśc tylko. No to powodzenia z tymi uciętymi rękoma i nogami ;)

Niby po czym można poznać czy dziewczyna jest normalna czy jak to określiłaś pusta?

co chcesz pod moim kierunkiem rozpocząć szybki kurs obserwacji ludzi?:D masz chyba znajomych? wiesz jakich ludzi lubisz, na których można polegać, którzy Cię złośliwie wyśmieją, a którzy pocieszą, kojarzysz chociaż niektórych partnerów swoich fajnych i miłych koleżanek (każdy pewnie był modelem, co?:P), wiesz jak się zachowywały po zakończeniu związków. no wykorzystaj ten swój rozum i zacznij wyciągać pewne wnioski

No mam zgoła inne wnioski :o Nie było żadnego puszczalstwa, stada mego przystojniaków jak sobie prawiki myślą, nie wyolbrzymiajcie tak wsystkiego

A Ty Krwawy z kim dyskutujesz o "zgoła innych wnioskach"?

Jakichś tam znajomych mam, ale jest ich niewielu i to sami faceci. W pracy mam kilka koleżanek ale z nimi praktycznie nie rozmawiam bo zajmujemy się czymś innym i nie mam z nimi styczności. Ogólnie to otacza mnie męskie grono i ono potwierdza jedynie to czego się obawiam.

Gość Ania121212
Tak jak faceci zacięcie patrzą i wymagają duzych piersi tak kobiety wymagają dużych penisów,znajdz kobiete z małym biustem a nie będzie nic mowila na twojego małego.

ale faceci nie wiedzą co myślą kobiety, to co mogą Tobie mówić? a jak wybierają durne lale do dmuchania to wybierają osoby na swoim poziomie, ich problem że one tak ich traktują xxx pogadaj czasem z jakąś koleżanką, zapisz się na jakiś kurs itd bo widze że Tobie zwyczajnie brakuje doświadczenia z jakimikolwiek relacjami z kobietami, faceci bzdury popierdolą, jacy to nie są wspaniali a baby gupie i paskudne, a potem Ty masz kompleksy bo nie możesz skonfrontować ich słow z rzeczywistością xxx przed Tobą długa droga, bo do związku też trzeba się nadawać, zakompleksiony facet mądrujący się o kobietach (mimo że nie ma z nimi doświadczenia) nie jest atrakcyjnym materiałem na partnera, sory. i jak chcesz znaleźć dziewczynę jakąkolwiek skoro nie ma ich w Twoim otoczeniu?

Intelektualiście polecasz reklamę jakichś tabletek ziołowych? Na dzień dzisiejszy istnieje jedna metoda powiększania i jest ona niezwykle niebezpieczna, wykonuje się ją wyłącznie w przypadku mikro penisów. Tam to tnie się już wszystko, nerwy, tkankę, nawet chyba cewkę moczową i później coś robi żeby "rósł". Jeżeli chodzi o długość to ją akceptuje. Napisałem już, że jak tego banana prostuje to jest 15-16 cm więc do średniej brakuje mi z 2 cm. W obwodzie do średniej też niewiele mi brak.

Na kurs? Coś mi się wydaje że ja już jestem za stary na to wszystko. Formalnie z koleżankami mogę rozmawiać ale tylko formalnie. Doświadczenie o którym piszesz można zdobyć w każdym wieku? A z kompleksów da się wyleczyć raz na zawsze?

da się, owszem czasem może być trudniej, ale to jak z niektórymi sportami. na nartach itp możesz późno zacząć a jeździć świetnie ale trzeba chcieć, trochę się postarać bo nic nie przychodzi samo xxx czy z kompleksów raz na zawsze...każdy ma kompleksy, ale przestajesz się nimi po jakimś czasie aż tak przejmować, szczególnie jak zauważasz że większość ludzi ich nie widzi. co do wielkości to popatrz sobie statystyki, 14cm to normalny, przeciętny penis więc nie wiem co wymyślasz xxx na razie siedzisz i analizujesz abstrakcyjny problem, przejmujesz się jak jakaś laska zareaguje na Twojego penisa (bo oczywiście w sypialni będzie ją najbardziej interesował wygląd i kompletnie nie będzie napalona) a żadnej dziewczyny na horyzoncie nie ma