Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjaa

jestem beznadziejna?..mam 20lat i..

Polecane posty

Gość alicjjjaa

nie pracuje:(mieszkam z rodzicami oni pracuja a ja nie,nie moge znalezc pracy i siedze w domu:(skonczylam tylko liceum,nie mam matury. w wakacje mam zamiar wyjechac do pracy nad morze ale o stala prace ciezko:(jedyny plus to,ze jestem ladna i mam faceta.on bogaty nie jest ale mnie kocha.tez ma 20lat i studiuje. czuje sie beznadziejna bo nie mam pracy choc szukam:(i jestem na utrzymaniu rodzicow.

Gość oj jak
mi przykro ojojo

Gość zalamana zyciem
bezrobocie w polsce wynosi 14 procent wiec co 10 polak jest w takiej sytuacji co ty a dodakowo co niektorzy z nich sa brzydcy, samotni, chorzy lub uposledzeni lepiej ci ?

Gość mgpw.dgm
szukaj dalej

Gość wefwefwef
Przejdź się po budowach, zawsze szukają pracowników :classic_cool:

Gość alicjjjaa
nie jest mi lepiej:(bo wstyd byc mi na utrzymaniu rodzicow. chodzi o jedzenie,oplaty,rachunki.. o pieniadze na cos dla siebie ich nawet nie prosze . ehh zycie jest ciezkie:(

Gość wer92a
mam tak samo tyle, ze ja mam mature. Rodzice i brat pracuje, ja siedze calymi dniami w domu. Szukam pracy od maja ale nie moge znalezc. Wyslalam mnostwo CV, staralam sie o staz w urzedzie i nic. Brak doswiadczenia i znajomosci dyskwalifikuje mnie :(

Gość Zgłoś do usunięcia 1362
Bez matury to kicha straszna.

Gość alicjjjaa
mieszkam w malym miasteczku,bylam doslownie wszedzie pytac sie o prace nawet staz ciezko zalatwic. boje sie,ze juz bedzie tak zawsze:-|

Gość alicjjjaa
wiem.bylam glupia ze do matury nie podeszlam.ale postanowilam,ze za rok na pewno..

Gość wer92a
tez mieszkam w malym miescie. I prosze was tylko nie piszcie, ze mam isc na studia, zeby miec prace. Ja wiele nie wymagam, nie trzeba miec studiow zeby pracowac w sklepie, np. odziezowym, obuwniczym, drogerii itp (a takich ogloszen u mnie duzo) czy podawac kawe w kawiarni.

Gość alicjjjaa
ciezko tu nawet dostac prace w jakims barze albo sklepie.zapisalam sie na kurs mam nadzieje,ze sie odbedzie..chociaz msc cos porobie

Gość alicjjjaa
nawet jakbym miala mature na studia bym nie poszla,bo kosztuja a kasy brak

Gość alicjjjaa
parufka tak wyszlo,ze nie mam.bylam glupia:(juz za pozno. w nast roku zdam..

nie jestes beznadziejna i to naprawde szlachetne ze masz wyrzuty sumienia ze rodzice musza cie utrzymywac bo np brat mojego chlopaka ma od kilku lat prace i to dobrze platna ponad 2 tys zarobi i wydaje wszystko na alkohol ;/ nie obchodzi go nic ani rachunki ani jedzenie no doslownie nic. nawet rodzice auto mu dali ;/ a chlopak ma 27 lat

a jestes zarejestrowana w urzedzie pracy?? jesli tak to powinnas starac sie o przydzielenie stazu. niby mala kasa i niestale zatrudnienie ale lepsze to niz nic

Gość wer92a
mrauhehe- ja np jestem zarejestrowana w urzedzie i staralam sie o staz. I co? Na jedno miejsce wysylali okolo 7-10 osob. Podczas rozmowy z pracodawca padalo zawsze pytanie: jakie ma pani doswiadczenie? Na staz chca darmowego, doswiadczonego pracownika a nie jakiegos mlodziaka po szkole co chce doswiadczenia nabyc. Przepraszam alicja ze sie wtracam do tematu ale jestem w podobnej sytuacji do twojej.

Gość alicjjjaa
jestem. caly czas staram sie o staz. bylam nawet na rozmowie ostatnio w sadzie bo przyjmowali na staz ale bylo duzo chetnych i mnie nie wybrali.zapisalam sie w styczniu na kurs w urzedzie.ma sie zaczac w kwietniu ale to tylko msc.w ogole mam nadzieje,ze ten kurs sie odbedzie.bo z tym urzedem to roznie bywa..

Gość Jolka0920
Może to trochę bezczelne z mojej strony tak się wcinać w rozmowę ale sama też mam problem z pracą jak każdy chyba. Zaczęłam zapisywać się do stron internetowych przez które można zarabiać, jest to wręcz głupie ale desperacja robi swoje:) Wpadłam na pewien pomysł gdyż z początku to wręcz nie wielkie pieniądze, ale chodzi o to żeby stworzyć pewien system tzw poleconych, dzięki temu byłaby możliwość dorobienia sobie trochę więcej. Każdy po zalogowaniu dostaje swój link którym może się posługiwać namawiając innych do logowania przez niego. I tak logujecie się przez mój link i zarabiacie na mnie ktoś loguje się przez wasz link i zarabia na was, ja zarabiam też na kogoś i na siebie, więc powstaje łańcuszek i w ten sposób wszyscy zadowoleni. To dobry sposób, samemu to ciężko nawet złotówkę zarobić, więc łączmy się i pomagajmy sobie na wzajem. oto mój link: http://sejfik.com/pages/index.php?refid=jolka0920

Gość alicjjjaa
spoko wera chociaz jest mi razniej ze sama nie jestem choc to i tak nic nie zmienia.. jakos nie widze dla siebie przyszlosci w tej miejscowosci w ktorej mieszkam:-|

Gość Czego szukasz w malym
miasteczku? Nie masz znajomosci i doswiadczenia to nigdzie sie nie dostaniesz. Pracodawcy maja rodzine i znajomych do zatrudnienia, na co ty bys im byla potrzebna? Moze cie ktos zatrudni jak mu sie spodobasz, zeby miec darmowy seks - ale na to sie nie godz, lepiej pracowac w burdelu za konkretne pieniadze niz jakiemus pacanowi dawac za najnizsza krajowa. Poszukaj pracy w wiekszym miescie lub zrob kurs np. kosmetycznyitp.

Gość wer92a
ja tez nie widze swojej przyszlosci w tym kraju. Najchetniej wyjechalabym gdzies zarobic ale nie dalabym rady rozstac sie z moimi bliskimi na tak dlugo. Wiec nie ma wyjscia- nadal wysylanie CV, chodzenie i szukanie, proszenie rodzicow o pieniadze na ubrania i kosmetyki, spanie do poludnia, komputer-tv-komputer-tv.

Gość alicjjjaa
jedyne co mnie cieszy to to ,ze nie dlugo wakacje i mozna zalatwic jakas prace na wakacje. zacznie sie tez sezon na truskawki,jagody w tamtym roku na truskawkach mialam dniowke ponad 100zl wiec interes sie oplaca .

Rodzice ci nie moga pomoc w znalezieniu pracy? Pytam sie, ale w sumie u mnie tez tak bylo - mieli mnie w dupie. Pozalatwiali wszystkim wujkom, kuzynom a ja zostalam bez pracy jak ta glupia. Sprobuj w wiekszym miescie, np. ja przeprowadzilam sie do Warszawy i znalazlam prace.

Na truskawkach sie nie dorobisz, ale twoja sprawa.

Gość alicjjjaa
ja cv nie wysylam tylko sama po firmach chodze,teraz narazie przestalam bo ostatnio sie poplakalam ciagle nie i nie przykre to jest:( od rodzicow zadnych pieniedzy nie biore na ubrania itp. na kosmetyki sama zarabiam prowadzac avon ,znajomi zamawiaja a mi zawsze pare groszy wpadnie na te kosmetyki chociaz..

Gość alicjjjaa
a co rodzice moga nie sa jakimis prezesami. przeprowadzilas sie aha to fajnie. ja sie przeprowadze sama do warszawy bez doswiadczenia,studiow i co gdzie mam pracowac w burdelu? na pewno nie