Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aksamitkaaa

Gdzie rodzić we Wrocławiu i okolicach?

Polecane posty

Witam, mam pytanie do mam rodzących w szpitalu we Wrocławiu, który szpital polecacie? Gdzie mozliwy jest poród rodzinny i prywatna opieka położnej? Gdzie mozna liczyć na ludzkie traktowanie? Jakie sa wasze odczucia po porodzie ? Opinie o wrocławskich porodówkach sa nieciekawe, naczytałam sie troche dobrego o szpitalu w Trzebnicy ,ale na forach sprzed kilku lat, a teraz coś podobno porodówka tam zaczyna sie psuć.To moja pierwsza ciąza i bardzo zależy mi ,żeby było wszystko tak jak trzeba;)) Pomóżcie:)) Z góry dzieki:) Przyszla mama

Na kamieńskiego rodzinne bez problemu, ale w sumie personel, szpital i opieka tak sobie. Na borowskiej trzeba zgłosić chęć porodu rodzinnego i mieć wolną salę - nie zdążyłam bo w izbie już zaczynałam rodzić to nie wiem czy łatwo to uzyskać ;) Personel, szpital i opieka - ZAJEBISTE!

Gość htrfhjufr
ja rodzilam na kamienskiego i naprawde nie ma tam zadnych problemow owszem jak wszedzie zdarzy sie jakas nie za mila polozna ale ogolnie pomagaly itd. lekarze rowniez kontrolowali wszystko ogolnie jestem zadowolona a jeszcze jak trafisz na p.dr. Zolnierczyka to w ogole super. swietny lekarz super podejscie i naprawde rozumie pacjentki ja bylam cala w strachu itd. on mnie uspokajal caly czas praktycznie zagladal czy jest o.k i po porodzioe rowniez opdwiedzil na sali poporodowej wiec ja polecam kamienskiego. Acha co do nie fajnych opini powiem ci ze ja bylam tam swiadkiem ze czesto to matki dzieci krzyczaly widziwialy i szukaly problemow naprawde ja wiem ze chormony itd ale tak te geby darly ze masakra z

dzieki dziewczyny. A na Kaminskiego miałyscie swojego lekarza? tzn takiego z wizyt prywatnych? Bo ja narazie chodze do takiego z klinik ale chyba nie bardzo chce rodzic na klinikach....te hordy studentów;// i w ogole.... dzieki jeszcze raz

Gość nie epopeja
Na studentow sie mozesz nie zgodzic, ja sie zgodzilam, ale przy moim porodzie bylo ok 7 studentow i byli moze z 15 min, oprocz przyszlych poloznych, ktore byly caly czas i do konca, ale ja wychodze z zalozenia, ze na kims uczyc sie musza :-) tyle, ze ja rodzilam na dyrekcyjnej.,,. Teraz w czerwcu chce rodzic na Borowskiej:-)

Gość ,khun, gftil
tak mi ciaze prowadzil dr. zolnierczyk z kamienskiego super facet i dobry lekarz przede wszystkim ja mialam cala ciaze zagrozona musialam miec cc bo synek ulozony byl posladkowo i wszystko dobrze sie skonczylo a pan dr. caly czas mnie wspieral

Gość ubranka dla maluszka
Ja rodziłam półtorej roku temu w Trzebnicy i było ok. Polecam.

Gość Bądź sobą
jeśli cesaka to nie polecam Brochowa, dużo osób chwali Oławe, poród rodzinny-150 zł i nie ma opcji, żeby nie było sali do rodzinnego-wszystkie jakie tam są są dostosowane do porodu rodzinnego