Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveve

sukienka na chrzciny

Polecane posty

doradźcie coś proszę, chrzciny mamy w Niedzielę Wielkanocną (mam nadzieję że będzie w miarę ciepło) i zastanawiam się co ubrać. Mam 167 wzrostu i 62kg i nie byłoby najgorzej ale został mi dość spory brzuszek po ciąży i szerokie biodra. Zawsze unikałam sukienek bo nigdy nie mogłam dobrać właściwej do figury (szerokie biodra brzuszek i wąskie ramiona) powiedzcie mi czy taka sukienka będzie odpowiednia czy zakryje brzuch? http://allegro.pl/cudowna-sukienka-kopertowa-dekolt-xl-4400xl-i3062317314.html do tego ubrałabym czarną marynarkę i ewentualnie jakieś korale

Gość Izabelka......... ...:)
powinnas nosić właśnie takie fasony sukienek, ale sukienka z allegro jest taka sobie moim zdaniem. Dodatkowo skoro nie lubisz sukienek to po coc chesz ją zakładać? możesz założyć spódniczke, bluzke i żakiet albo spodnie.

to nie to że nie lubię, bardzo lubię, w ciąży chodziłam tylko w tunikach itp ale nigdy jakoś nie potrafiłam dobrać dobrej sukienki do swojej figury, więc pomyślałam, że może ktoś mi doradzi jakiś fason

Gość Mrs.Elitte
ten kroj sukienki z pewnoscią zamaskuje odstajacy brzuszek, albo coś w stylu bombki tylko ze te juz wyszly z mody:)

Gość Mrs.Elitte
i jeszcze jedno, taki kroj jak z linku ale nie taki material:)

Gość dokladnie tak...
odcinana pod biustem i luzna, zakryje brzuszek. do tego ladna marynarka-jak bedzie cieplo lub plaszczyk i jest;)

wiem, że ta sukienka z linku jest kiepskiej jakości i materiał też nie jest zbyt dobry ale chodzi mi o fason. Może macie jeszcze jakieś pomysły?

Gość weronikafaustynka
dziewczyny dobrze napisały:) lu masz inne wyjście kupić bielizne wyszczuplającą, fajne rozwiazanie i włozysz kazdą kieckę:)

Gość szczera wiera
kroj sukienki fajny, podoba mi sie, uwazam ze do tego fajny zakiecik i nawet ten material by oblecial, dzizas chrzciny to nie wesele, mozna isc normalne acz przyzwoicie ubranym. a jak bedzie chlodno to i tak plaszczyk./kurtke zalozysz wiec nie bedzie widac! a w domu /restauracji przynajmniej bedzie ci wygodnie:)

dzięki za rady bardzo mi się podoba ta sukienka z linku który podała Kamelia jednak wydaje mi się, że moje biodra będą w takiej sukience jeszcze większe :-) no chyba, że mi się wydaje, nigdy nie przymierzałam takiej sukienki.

ja nigdy nie lubiłam takich fasonów (też mam szerokie biodra), ale ciąża skłoniła mnie do zakupienia takiej sukienki na sylwestra z przodu nie było widać brzucha, z boku - owszem, bo miałam spory już:) biodra wyglądały normalnie, bo te zakładki były z przodu, a nie po bokach

Gość Izabelka......... ...:)
po prostu powinnas kupic sukienke z materialu, ktory nie bedzie uwidacznial faldek na brzuchu. Najlapeije jakąs prosta, trapezowa sukienke.

Gość dirtylady
mnie sie bardzo podoba ta sukienka, jest prosta I mysle, ze to lejacy material to zakryje brzuch ale dodac jakas bizuterie do tego tak jak panie na obrazku

bieliznę wyszczuplającą mam :-) kupiłam po pierwszym porodzie (może jeszcze się w nią wcisnę ;-) ) i może faktycznie kupię tą sukienkę, do tego mam czarny żakiet i czarny płaszczyk jak będzie zimno, tylko zastanawiam się nad kolorem.. co powiecie na ten chabrowy? czerwony mi isę tez podoba ale jestem dość blada i chyba nie będzie to dobrze wyglądać..