Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tancereczka

Ile zarabiacie?

Polecane posty

Jestem Ciekawa czy moja pensja i pensje moich znajomych są wysokie czy niskie. Myślę o zmianie pracy, ale boje się że w innej zarobie za mało. Napiszcie proszę jaki zawód wykonujecie w jakim mieście i ile wynosi Wasza pensja, oraz czy macie jakieś dodatki typu bony, nagrody, premie itp. ?

Gość ola 43
1888 euro odladam 1000e-czylo ok 4 tys zl

Gość Kameroooooniarka
Wiek: 33 lata Zawód: Radca prawny Miasto: Warszawa Pensja: 4800 netto Poziom szczęścia: średni :)

Gość Lubię być piękna
dermatolog, 35 lat, własny gabinet, Poznań, 10 000-15 000 zł, odkładam miesięcznie jakieś 6 000-7 000 zł, niestety jestem samotną kobietą...

Gość niech będzie
Wiek: 30 lat Kobieta Zawód: marketinh Miasto: Katowice Pensja: 2000 netto Poziom szczęścia: także średni

Gość Superbee
Wiek: 34 Miasto: Poznań Zawód: specjalista ds reklamy 1600 na rękę

A jest może ktoś z rynku nieruchomości ? bo o takiej pracy myślę? Dzięki za poprzednie wpisy :)

Gość huuuuuunakaiaan
Duża firma. Warszwa. Kierownik. 10 000 zł miesięcznie + dodatki różnego rodzju (bony, kupony i inne bzdety). Premia roczna to ok. 15 000 zł. Ledwo co wyrabiam. Brak żony, rodziny, dzieci. Czasu nie mam na nic. Dziś aktulanie mam wolne bo chory jestem. Ale i tak muszę troche popracować w domu :(

Gość luiza dollorez
kosmetolog, fizjoterapeuta -prowadzę własny gabinet -jestem również właścicielem butiku Nic nie odkładam i zarabiam tylko na opłaty :O

Gość luiza dollorez

Gość Looooookai nikaser
Kobieta, 25 lat, kosmetyczka, małe miasto -15 000 mieszkańców, 1200-1400 zł netto. W planach wyjazd za granice.

Gość Agentka Mietka.
Wiek: 30. Zawód: Agent ubezpieczeniowy. Miasto: cały Śląsk. Zarobek: ok. 6 - 14 tys./miesiąc.

Gość Różowiutka torebeczka
Wiek: 22 lata Zawód: Recepcjonistka w hotelu **** Miasto: Londyn Zarobki: 1520 funtów Źle nie jest... ale mogło być lepiej

Gość Olalalala idzie wiosna
Wiek: 25 lat Kobieta Zawód:Księgowa Miasto: Kielce Pensja: 1500 netto Poziom szczęścia: średni Pracę bardzo lubię ale pensja niska, niestety moje miasto oferuje przeważnie jeszcze niższe zarobki

Gość hfshsfbsrh
mama synka zajmujaca sie domem i synkiem 800 funtow od krolowej + 1500 funtow ale to meza wyplata

Gość Jestem z Krakowa
Architekt. Małe, ale renomowane biuro, 3000 netto plus premie raz na 3 miesiące, w firmie jestem od roku, zaczynałem od 1900 zł... jestem w sumie zadowolony :)

Gość MalinowoTruskawkowa
wiek: 24 lata, miasto: Katowice, zawód: kadrowa/sekretarka/aststentka/sprzataczka, zarobek: 1400,00, poziom szczescia: marny bo od 3 miesiecy nie widzialam swojej wyplaty...

Gość grzechu1
Wiek 26 lat mężczyzna Zawód; piekarz Miasto Jędrzejów Pensja na rękę 1800zł + pieczywo Praca pod nosem wiec dojazdy mnie nie interesuja nie jest żle

Gość Fililili
Kobieta lat 37 miasto Szczecin zawód wykonywany architekt kubaturowy płaca 7500 netto.

Gość boolo
Za wizyte u dentysty dałem 300pln to ciekawe ile ON ma w skali miesiąca ?Myśle ,ze sporo.

Gość niech będzie
dziś mówili w TV że inflacja znów idzie w górę:(