Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza774

Cienkie żyły

Polecane posty

Gość zuza774

Witam byłam dziś oddać krew i dowiedziałam się, że moje żyły nie są "ładne" i nie mogę oddać krwi przez ponad rok bo żyły są za cienkie. Czy jest może być to skutkiem tego, że w ostatnim czasie schudłam 8 kg i przy wzroście 168 ważę 51 kg? Czy taka po prostu moja "uroda"? Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi;)

Gość ptaszekGOGO
ale tępa jesteś :D no sorry ale żyły nie są z tłuszczu :D :D :D z twojej wypowiedzi wnioskuję że masz około 7 lat :D

Gość zuza774
Jestem na tyle inteligentna, że nie obrażałabym kogoś na forum publicznym.:) Może i nie są z tłuszczu (dziękuję serdecznie za jakże cenne informacje) ale na wagę składa się zdrowe odżywianie a to raczej ma już jakiś wpływ na krew. Także pozdrawiam serdecznie kogoś z jakże wysokim IQ ;)

Gość lubie nastolatki
Ale nie jesteś na tyle inteligentna żeby spytać pani pielęgniarki czy to przez schudnięcie masz takie słabe żyły :)

Gość zuza774
No tak faktycznie to wskaźnik inteligencji ;) Nie wiem skąd u większości ludzi wypowiadających się na forach tyle złośliwości. Nie można dostać najprostszej odpowiedzi tylko zawsze musi być jakaś kontra.

Gość ptaszekGOGO
niestety ale wkurzają mnie ludzie którzy nie ukończyli podstawówki

Gość zuza774
No tak ubrałam buty mamy wymalowałam usta i Panie pielęgniarki nabrały się, że mam 18ście lat ;)