Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArzeniaKA

jak odstawić roczne dziecko od piersi - pomocy

Polecane posty

Gość MArzeniaKA

Moj synek skonczył rok, zasypia przy piersi i w nocy budzi sie od 2 do 6 ray na cycusia. Śpi ze mną :( Co zrobic? Chccemy by spał sam i a ja chce już sie pozegnać z karmieniem. Butelki nie zna i nie je z niej, smoczka także nie uznaje. Macie jakieś sposoby? porady? napiszcie prosze

Gość ciezarowka31
mialam ten sam problem tylko ze moja corci miala 21 mscy jak lekarz kazal mi ja odstawic poniewaz w brzuszku rosnie nowa dzidzia. njgorzej bylo przy zsypianiu darla sie kopala szalu dostawala ale bralam na reke i kolysalam na sile usypialam.najgorzej bylo w nocy bo tez ze mna spala jak sie budzila na cyca to po prostu udawalam ze spie macala mnie grzebala az w koncu zmeczona usypiala. w dzien nie bylo problemu jak chciala cyca to zaczynalam z nia tanczyc spiewac zeby tylko jakos zapomnila i udawalo sie.teraz za tydzien konczy 24 msce czasem dla zartow pytam sie chcesz cyca a ona mowi tak daje jej ale tylko udaje ze pije:P ale za to czesto musze jej dac zeby sobie pomacala raczka to jej pomaga. zycze cierpliwosci bedzie ci potrzebna

Gość ciezarowka31
ja teraz jestem na etapie walki o robieniu siusiu i kupki na nocnik. sadzam ja zawsze rano na sedesie ma specjalna nakladke i mowie zrob siusiu. najpierw siusiu robie ja pozniej caly tabun misiow dla zachety zmusza aie ale nie moze tylko pryka:) zejdzie z toalety i za 5 minut nasika w maajty wrrrrrrrr a o nocniku nie chce slyszec nawet co za dzieciory:P:P: