Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka86

jak poderwac klienta

Polecane posty

Gość miszka86

Prosze o pomoc dziewczyny i chlopaki:) pracuje w hotelu w restauracji, sprawdzam nnumery gosci jak przychodza na sniadanie...od jakiegos czasu pojawia sie facet pprzzyjezdzajacy w delegacje...bardzo sie na mnie patrzy i ostatnio prawie weszlam na niego i nie moglismy przestac na siebie pstrzec czas sie jakby zatrzymal i jakby spadl na mnie grom...wydawalo mi sie ze on ma to samo...rozmawialam z przyjaciolka i powiedziala ze teraz to on powinien cos zagadac chociaz co slychac...i na nastepny dzien jak przyszedl powiedzialam czesc a on czesc jak sie masz ja ze ok a ty on ze ok ja sie zaczelam smiac i dodalam smiejac sie "jak zawsze" a on ze jestem zawsze szczesliwy jak cie widze cchyba sie zawstydzilam bo zapytalam po raz enty o numer pokoju a on"a moj numer pokoju sie nie zmienil jest to...." I wydawalo mi sie ze tez sie troche zawstydzil bo powiedzial to dosyc glosno... Jak zjadl powiedzial mi tylko do zobaczdnia pozniej...no a dzisiaj mialam wolne...myslicie ze po prostu byl mily czy powinnam cos sprobowac i w jaki sposob bo to moje miejsce pracy, ale jest taki super ze bylabym w stanie zaryzykowac...co byscie zrobily/li??