Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka86

jak poderwac klienta

Polecane posty

Gość miszka86

nnumery gosci jak przychodza na sniadanie...od jakiegos czasu pojawia sie facet pprzzyjezdzajacy w delegacje...bardzo sie na mnie patrzy i ostatnio prawie weszlam na niego i nie moglismy przestac na siebie pstrzec czas sie jakby zatrzymal i jakby spadl na mnie grom...wydawalo mi sie ze on ma to samo...rozmawialam z przyjaciolka i powiedziala ze teraz to on powinien cos zagadac chociaz co slychac...i na nastepny dzien jak przyszedl powiedzialam czesc a on czesc jak sie masz ja ze ok a ty on ze ok ja sie zaczelam smiac i dodalam smiejac sie "jak zawsze" a on ze jestem zawsze szczesliwy jak cie widze cchyba sie zawstydzilam bo zapytalam po raz enty o numer pokoju a on"a moj numer pokoju sie nie zmienil jest to...." I wydawalo mi sie ze tez sie troche zawstydzil bo powiedzial to dosyc glosno... Jak zjadl powiedzial mi tylko do zobaczdnia pozniej...no a dzisiaj mialam wolne...myslicie ze po prostu byl mily czy powinnam cos sprobowac i w jaki sposob bo to moje miejsce pracy, ale jest taki super ze bylabym w stanie zaryzykowac...co byscie zrobily/li??

Gość OPINIATORKA
Ja czekalabym na jego ruch. Ty zaczelas od tego 'czesc', reszte powinnas zostawic 'łowcy' ^^ aaaaaaaaaaaaaaaaaale to tylko moja opinia

Gość OPINIATORKA
Ja czekalabym na jego ruch. Ty zaczelas od tego 'czesc', reszte powinnas zostawic 'łowcy' ^^ aaaaaaaaaaaaaaaaaale to tylko moja opinia

Gość miszka86
Nie ja tam kazdemu mowie czesc to anglia wiec mowie hiiiii...;)

Gość miszka86
wiec nie powiedzialam mu niczego wielkiego po prostu zwykle hajjj jak do wszystkich tylko po tym patrzeniu i tym BUM on na drugi dzien sam do mnie jak sie mam i ze i'm always glad when i can see you...tylko nie wiem czu po prostu byl mily czy mam sobie cos myslec a jest suuuuper......

Gość miszka86
Nie moge bo mam nosic czarna kossula czarne spodnie i czarne buty:/ normalnie super minimalistycznie sie ubieram i wiem o tym ale on nie ma szansy mnie zobaczyc poza moja praca bo wychodze z mojej jak on jest w swojej on tylko przychodzi na sniadanie...:( teraz sie zastanawiam czy tyylko mnie tak uderzylo a on po prostu mysli ze sie na siebie popatrzylismy i fajna dziewczyna ale jako kolezanka...:(

Gość Eeerrr
No oczywiscie, ze juz wkrotce cos miedzy Wami sie wydarzy. Ty nie mozesz sypiac, bo non stop o nim myslisz,serducho mocniej Ci bije na sama mysl o tym, ze go zobaczysz, a on..no coz facet w delegacji, pewno w innych hotelach, w ktorych sie zatrzymuje tez ma kogos, kto grzeje mu lozko.....

Gość miszka86
Dziekuje za zyczliwosc