Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam czekam i czekam

czy czop sluzowy moze byc koloru mlecznego???

Polecane posty

Bo kazdy mi zawsze mowil,ze bedziwe galaretowaty,albo rozciagliwy i przezroczysty jak sluz plodny. Ze moze byc podbarwiony krwia,itp. A ja tak czekam na ten czop (jutro mam tp) i zlapal mnie bol podbrzusza jak na okres i pojawil sie sluz. Mleczny, ale nie taki jak cala ciaze. Ten jest wlasnie rozciagliwy jak plodny. Tylko ten kolor taki. Nie duzo tego bylo. Myslicie ze to czop powoli odchodzi? Kilka dni temu tez taik mi sie zrobilo. Wiem,ze czop moze odejsc na 2 tyg przed albo w ogole mozna tego nie zauwazyc. Ale interesuje mnie czy moze tak wygladac

Gość gdrefbhif
Nie.

Gość uff, wiera poszła
Nie mam pojęcia, ale powodzenia przy porodzie!! Rodzisz sn czy cc? Boisz się?? Ja mam jeszcze 3tyg i ciary mnie przechodzą na samą myśl :D

Sn chyba ze beda komplikacje to cc. Nie moge sie po czesci doczekac, ostatnie 2 tyg. byly bardzo meczace. Cala ciaza przy nich to pikus. Ale tez trochee sie boje. Jutro to ja mam dopiero termin, jak nie urodze to za tydz wywolanie. Tyle ze ja juz nie wyrobie tego lazenia z brzuchem.

Gość Ciężarówa2121
Jak ja to rozumiem :D U mnie 2 tyg jeszcze do terminu, ciężko z bębenkiem. Od ok tygodnia mam taki mlecznobiały śluz na bieliźnie, ale byłam dwa dni temu u gin.. Stwierdziła, że wszystko ,,miękkie i zamknięte" więc czekam cierpliwie :(