Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1092ja

skape @ a potem obfity okres

Polecane posty

Gość 1092ja

mam pytanie do doswiadczonych kobiet, od paru miesiecy ( po odstawieniu tabletek anty ) mam skape okresy, prawie plamienia tylko, a tu dzisiaj dostalam taki obfiry okres, ze skrzepami ... przestraszylam sie, czy to jakies zaburzenia, torbiele?

Gość 1092ja
wiem, ze mi nie wywrozycie :) :) potrzebne mi sa badania itd, ale moze ktoras z was miala podobny przypadek?

wg mnie całkiem normalne. Po tabletkach cyrki się dzieją i endometrium nie złuszcza się tak jak wczesniej dlatego że po odstawieniu hormonow organizm przechodzi zaburzenia, wracając do tego co bylo wczesniej. Dlatego nie panikuj.

Gość Miliana23
Skrzepy?A mniej więcej w podobnych odstępach są te okresy.A kiedy dostałaś pierwszy normalny okres nie mówie o tym z odstawienia tylko ten po tym z odstawienia bo ja właśnie odstawiłam tabletki i czekam i nic.

Gość 1092ja
normalny dostalam ok po miesiacu, teraz mam 5 miesiac od odstawienia, mialam caly czas co ok.30 dni plamienia, a dzisiaj az sie leje prawie, i skrzepy sa ...:(

Gość Miliana23
Aż się leje? Kurcze dziwnie mi to wygląda.

Gość ftyrty
mi tez sie tak czasamo zdaza ze mam obfity okres, raz na pare miesiecy, ze az z tamponami nie wyrabiam