Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maluda899

samotna mama

Polecane posty

Witam Wiecie może jak wyglada sytuacja gdzie samotna matka chce wynająć pokój a nie student? Rozstaje się z partnerem i nie stać mie na wynajem mieszkania i pomyślałam o pokoju,mam dwoje dzieci (2) i (7)lat.

w pokoju jednym trzy osoby??malo kto sie na to zgodzi

zwłaszcza małe dzieci, nie wiadomo jak policzyc, no i nikt nie chce wynajmowac mieszkania w ktorym mieszkaja dzieci, bo w nocy budza. itp

Gość Miliana23
Oj wątpie żebyś znalazła pokój z dziećmi nie chcą zazwyczaj wynajmować matkom pokoi tylko mieszkania.

no ciężko na pokój bo nikt nie chce mieszkać z cudzymi dziećmi które sie drą. A to nie mozna palić a to uczulone na zwierzęta... raczej takie osoby jak Ty nie wynajmują pokoików tylko jak cos wracaja do rodzicow...

a kawalerka? czyli jednopokojowe mieszkanie?? myśałaś nad tym..?

jsne ze jak juz to wynajem mieszkania, ale mieszkania w Polsce kosztują od 800- 1300 wzwyż. I MOZNA trafic na naprawde ladne mieszkanie, tylko trzeba miec szczescie... Dzieci do przedszkola Ty do pracy. a ojciec dzieci niech buli alimenty na nie. Potrzebna Ci bedzie pomoc kogokolwiek na początku.

tak jak ja zarobie najniższą krajową bo na początek tak jest, do tego opłaty (mieszkanie,prąd,gaz itp.) Chyba się porywam z motyką na słońce....

wynajem mieszkania od *800-1300?? ciekawe gdzie tak tanio

to wolisz cały czas siedziec w domu i nic nie robic?? wolisz nic nie miec czy przynajmniej tego tysiaka na czysto??

Próbuj, myśle ze długo będziesz szukać ale w końcu znajdziesz. Może u jakiejs samotnej tolerancyjnej osoby która ma duże mieszkania? Jednak łatwo nie bedzie...powiem ci z perspektywy osoby wynajmującej swoje mieszkanie...po jednej rodzinie zdecydowałam ze nigdy wiecej nie wynajme nikomu z dziećmi.

Jak ktoś nie potrafi dzieci upilnować to ci się nie dziwie my jak wynajmowaliśmy zawsze był pożądek i sciany pomalowane. Wiadmo nie twoje to dbaj. Szczerze jestem załamana. Jak nie chce byc zalerzna od rodzicow to czeka mnie dom samotnej matki. Mieszkania za drogie pęsie za niskie prawie zero pomocy od państwa. Super..

Gość radoslaw,.25
"pęsie" kurwa zyje 25 lat ale takiego czegos to jeszcze nie widzialem :D

Gość gocha s
mogę ci tylko dodać otuchy co też robię 🌻 trzymaj się :) [ czesc ]

Gość mala_mi_abc
a powiedz mi co jest nie tak ze chcesz ojca dzieci zostawic??? bije cie? jak tak to najpier idz na policje

Gość witaj w klubie wredniucha
oj, źle kombinujesz kobieto.... na bruk niech idzie ojciec dzieci, a ty zostajesz na mieszkaniu i przestań myśleć o sobie "samotna" bo masz dzieciaki i nigdy samotna już nie będziesz :)

Gość wscibus wstretny
mala mi abc chuj cie to obchodzi co z opieki spolecznej jestes ??? dziewczyna pyta o pokoj a ty wscibolu drazysz temat

Gość iaiaiaia
nie dasz rady za najnizsza krajowa. ja mieszkam w malym miescie i wynajmuje mieszkanie za 500 zl plus oplaty czyli srednio ok 700-800n zl miesiecznie wychodzi. musialabys oddac dzieci do przedszkola to tez jakies 400zl od dziecka. nie dasz rady chocbys nie wiem jak sie starala...