Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domciaa86

Jakiego polecacie fotografa w Sandomierzu?

Polecane posty

Gość Domciaa86

Witajcie! Jakiego możecie mi polecić dobrego i sprawdzonego fotografa z Sandomierza lub okolic? Niedrogi ale dobry i robiący ładne zdjęcia :) Gdzie znajdę takiego fotografa?

Gość Koaala Lumpar
"Niedrogi ale dobry i robiący ładne zdjęcia" Nie uważasz, że jedno z drugim jakby się nieco gryzło? :)

Gość mikuuusia
Niekoniecznie bo moze sie cenic a robic beznadziejne fotki a moze brac tak w miare i robic superowe ze az dech zapiera!

Gość Radecki
No to może niech autorka tematu napisze co znaczy dla niej "niedrogi". W fotografii ślubnej przeważnie tak jest, że im taniej tym gorzej.

Gość Ex-Komunikant
Polecam tego, który obskakuje komunie na parafii Ojca Mateusza, był ze mną i z workiem kartofli w seminarium to wiem co on potrafi.

Gość Joaska1234
Popytaj wśród znajomych. Ja mogę polecić fotografa Piotra Wójcika jeśli szukasz kogoś sprawdzonego. Ale tak jak piszę, najpierw zawsze warto popytać znajomych, kto im robił zdjęcia to będziesz miała pogląd na sprawy aktualne.

Gość djraff.pl
Polecam fotografa www.karinafalinska.com

Gość Sojusznik ostatniego konklawe
Co to żonka już nie znajduje chętnych u siebie, że ją tu próbujesz u nas upchnąć w pięknym Sandomierzu rządzonym przez Papa Mateo??

Gość Karina203
Moja koleżanka z Sandomierza ostatnio wychodziła tam za mąż. Ślub był przepiękny, fotograf (http://adamjaskot.pl/oferta/fotografia-slubna/) na nim robił sporo zdjęć. Ostatnio każdy gość dostał płytkę ze wszystkimi zdjęciami i muszę przyznać, że są świetne! Zostały profesjonalnie przerobione, zdjęcia są zarówno w kolorze, jak i czarno białe. Tylko lecieć do jakiegoś punktu fotograficznego i wywoływać. :)

Gość gość
Pan Damian Stańko jest bardzo dobry, moja kuzynka od strony mamy miała go na weselu i na sesji