Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisiaaa81

jak wrocic do ex

Polecane posty

monisiaaa81 Witam was wszystkich i pozdrawiam . Moze i to nie odpowiedni temat na ten topik ale nie wiem juz co mam robic POMOCY!!! Za rok szczesciazaplacilam i place slonymi lzami . Rozkochal w sobie , zakazdym razem powtarzal" ufaji kochaj bo warto" . Pech chcial ze zaproponowali mu w uk . I po miesiacu pobytu tam dostalam wiadomosc,ze lepiej bedzie jak sie rozejdziemy bo on nie wie kiedy wroci i takie tam . Prosilam blagalam jednak on sie nie ugiol. Zaproponowal mi przyjazn. Zgodzilam sie . Balam sie zerwac calkowicie kontakt . Tym bardziej ze lubialam z nim rozmawiac . Potrzebowalam tego pomimo iz mnie zostawil. I tak ta nasza relacja czysto kolezenska trwala 6 mies. Pisalkiedybylo mu zle, kiedy cos sie komplikowalo, kiedy byl szczesliwy ,praktycznie o wszystkim . Nie powiem rozmowy z nim napiewaly mnie nadzieja na powrot . Jednak powrotu nie bylo . Wrocil do , spotkalismy sie jako kolega kolezanka porozmawialismy . Jednak bez zbednego tematu "My" . Po spotkaniujeszczezesobapisalismyprzez paredni i co ? Spieprzylam sprawe ,zaczelam naciekac , narzucac sie . Chyba chcialam przyspieszyc obrot akcji . On w ktoryms momecie napisal mi ze go i ze na co licZe ? Na dobrych znajomych . Nie chcial juz opowiadac co robi , gdzie byl ( tak jak to robil bedac w Uk) Napisal mi jeszczeze jesli bede go przesladowac zablokuje mnie . Chcialam sie spotkac pogadac to nie chcial. Powiedzial ze ma kogos . Watpiebo caly czassiedzinafb . No moze ma maleprzerwy3 godzinne . Pomozcie mi prosze . Co mam zrobic by go odzyskac . Dopowiem ze on jest odemnie o 6 mlodszy . Ma dopiero 24 . Alewiem ze wniosl bduzo do mojegozycia.I jastaralam sieto odwzajemnic .CO ROBIC BY GO ODZYSKAC .? Myslicie ze jest jeszczeszansa?

Gość gratuitos
po pierwsze to naucz sie pisac bo to co robisz to masakra. po drugie mysle, ze nie ma szansy. on widocznie cie nie chce i niepotrzebnie robisz sobie tylko nadzieje kolejne. daj mu odetchnąć bo ciągłym pisaniem nic nie zdzialasz. mozesz tylko pogorszyć sytuacje. i co wtedy? on cie juz nie kocha od dawna bo inaczej nie groziłby ci zablokowaniem

wiem ze takie zachowanie odpycha . Jednak czytalam o sytuacjach podobnych do mojej i niektorym sie udalo . Moje pytanie to jak doprowadzic do tego by sie spotkac ,porozmawiac . Inaczej jest mowic a inaczej pisac. Nie widzi sie emocjii ,mimiki ktore mowia same za siebie . Sory za pisownie ale pisalam ten topik w wielkich emocjach

Gość gratuitos
alee do czego ty chcesz wracac? chyba tylko do swojej iluzji. ciebie w jego swiecie juz dawno nie ma. nie wiem po co mam ci to pisac ale napisze.. mozesz mu wyslac dluga wiadomość ze swoimi uczuciami.i ze na spokojnie.wszystko pomyslalas o was.

gratuitos Jestes facetem ? A jak by byla twoja reakcja gdy dostal bys takie wyznanie od ex ?:)

Zebysmy sie zrozumieli dobrze to napisze krotkie sprostowanie a mianowicie gdy wyszlam z zapytaniem czy powinnam sie czasem odezwac tp co tam ,jak tam odp. Ze tak smialo tylko nie mecz . Chce odbudowac ten kontakt stopniowo . Krok po kroku i dlatego prosze o pomoc bo mna w dalszym ciagu targaja emocje . A takie emocje dzialaja na moja niekozysc

Gość co za baba!!!!!!!!
jestes zdesperowana stara panna 30-letnia. daj chlopakowi spokoj, on sie opedza od ciebie jak od natretnej muchy

Gość ona-dobrarada-dla niej
sorrrrrrrry ale nie rozumiem chyba "jak doprowadzic do spotkania z nim" ? skoro nie chce to jak masz dopowadzic ? a swoja droga po co doprowadzac skoro on ewidentnie Cie nie chce ? chcialabys byc z kims na sile? odetnij sie od niego, zyj swoim zyciem, pokaz ze potrafisz zyc bez niego. nie slecz tylko na fb, wyczekujac go. Byc moze gdy zobaczy ze nie czekasz tylko na moment w ktorym z nim porozmawiasz to zacznie sie zastanawiac co jest grane ? moze zacznie mu wtedy zalezec i sie odezwie do Cb ? kles widzi ze ma Cie w garsci wiec sie nie dziw:). Pozdrawiam

Gość gratuitos
nie, jestem kobieta ale Wiem ze nie odbudujesz tego. a nawet jesli to nie będziecie razem.i sie wiem.co bym zrobila jakbym takie coś dostała bo jest juz napisalam jestem baba ;p

Gość mnisiaaa81
tak jestem zdesperowana . Dlaczego ? Bo kocham . Macie wszyscy racje ze robie zle podajac sie na tacy . Ze nie daje mu czasu na tesknote . Zaluje jednego a mianowicie ze nie zerwalam kontaktu jakies pol roku temu . Gdy zarowno w nim jak i wemnie siedzialy ogromne emocje zwiazane z wyjadem itp . Jednak tez wiem ze w zyciu nie raz popelnia sie bledy i trzeba naprawde duzo czasu na ich naprawe . A ja wlasnie chce to naprawic . Kiedys uslyszalam od kogos bardzo ciekawe zdanie " Nadzieja umiera ostatnia " pozdrawiam was wszystkich :)

Gość mnisiaaa81
Dodam tez ze od 2 dni nasze relacje sie poprawiaja . Zagaduje co tam ... Nie sa to wyczerpujace konwersacje ale jakas krotka wymiana zdan .