Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsettt

uzależnienie od zdrady

Polecane posty

Gość sunsettt

hej :). dziwny temat ... fakt. Ale nie potrafię się powstrzymać. Nie wiem czy to kwestia wieku, genów ? hobby? Każdy mój związek kończył się zdradą z mojej strony ... każdy. Uwielbiałam to robić. Teraz znajduję się w 2 letnim związku z kolesiem, który mnie nie szanuje zaniedbuje, wszystko musi być tak jak on chce. Mamy razem 5- msczego syna. Zdradziłabym go już dawno chociaż bronię się przed tym ... bo boję się zemsty z jego strony. Jestem na jego utrzymaniu . Przez niego nie mam wykształcenia... Dziś śnił mi się jego brat ... właściwie seks z jego bratem. od tej pory nie potrafie przestać o nim myśleć ... Mam iść za swoimi potrzebami czy siedzieć przy kimś z kim nie jestem szczęsliwa bo się boje zemsty ? ,,, jest tu ktoś taki z takim problemem?

Gość mamonaona
pewnie ze jest wszyscy tak mamy💤

Gość sunsettt
mały planowany. wielka miłośc była ... jezdzilam za nim po calym swiecie . kiedy przestal mnie szanowac i zrobil ze mnie 22 letnia kure domowa . to stwierdzilam, ze nie warto zycia tracic . ;/ tak bym chciala noooo ... nie moge wytrzymac po prostu ;/potrzebuje tego ...

Gość już w to wierzę
że jakoś wyglądasz i się tak zabawiasz

Gość sunsettt
ze brzydka jestem ? moze mam Ci wyslac zdjatko ;]?

Gość sunsettt
ogolnie tak wyprowadzilam sie dla niego juz nie raz. siedze calymi dniami sama w domu jemu gadac sie nie chce. jestem traktowana jak pies gdzie jemu jest dobrze mam byc kase sobie trzyma na koncie robi zakupy wydziela mi nawet fajki nasz seks polega na tym ze musimy robic ostro bo on tak lubi. juz mam tego dosyc ...