Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitabomart

tabletki a wzrost piersi

Polecane posty

Gość anitabomart

są takie? nie chodzi mi o to, żeby przytyc za bardzo (bo zazwyczaj i tak nie tyje w tych okolicach) tylko o hormony, które wpłyna na wzrost piersi (dodam, że wiek dojrzewania mam już danwo za sobą a nawet po ciąży nic się nie zmieniło)

Gość nie masz wpływu na działanie
hormonów jak nei masz zaburzeń to ciężko dobrać, możesz mieć takie że cycki Ci urosną ale tak będą bolały że podziękujesz możesz przytyć po hormonach i to w miejscu gdzie Ci się nie spodoba możesz rozregulować sobie gospodarkę hormonalną jedynym pewnym sposobem powiększania samych piersi jest operacja :P

Gość anitabomart
wolałabym opinie kogoś kto ma doświadczenie albo przynajmniej piersi

Gość anitabomart
no właśnie, jednak operacja to ostatecznośc, bnie wiem czy jestem aż tak zdesperowana..

Gość ewaewaewaewaewa
mi po hormonach powiększyły sie ale jak przestałam brać, znowu to samo, zbieram na operacje w klinice dr. Szczyta:D

Gość anitabomart
a czy nie ma czegoś co zawiera więcej estrogenu albo jakiegoś innego hormonu, który oddziałuje na pobudzenie wzroztu piersi?

Gość anitabomart
ewa - a jakie brałaś?

Gość anitabomart
i czy powiększyły ci się tylko piersi czy przybyło ci kilogramów? ja zawsze tyję w okolicach bioder i ud - jestem bardzo szczupła i proporcjonalna, ale jak to kobieta, coś tam sobei zawsze wkręcę ;) kilka kilogramów ,mogłabym przytyc, ale w biuście - niestety zawsze mi idzie w tyłek :o

Gość nie masz wpływu na działanie
każdy organizm jest inny, więc nawet jak zaczniesz brać te po których komuś urosły to nie znaczy że u Ciebie tak będzie xxx wiesz, z tym problemem borykają się kobiety od dziesiątek lat i jak dotąd nic nie wymyślono innego:P