Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerta

czy Kobieta moze szukać KOLEZANEK na SYMPATII??

Polecane posty

Gość gerta

moje grono kolezanek sie zmniejszylo pozakladaly rodziny itp. wiec jak wiadomo mniej czasu z nimi spedzam... szukajac na sympatii swojej sympatii pomyslalam ze fajnie bylo by znalezc kolezanki ktore maja te same problemy tzn. sa wolne ... fajnie bylo by gdzies wyjsc z takimi.. i pytanie czy nie wezma mnie za lesbijke... nawet nie wiem jak zaczac...

Gość gerta
nie mam gdzie juz poznac nowych ludzi stad ten pomysl..

Gość duuuusia
Raczej wezmą Cię za lesbijkę...

Gość Znajdź karton
Kobieta na portalu randkowym jest tam po to, by poznać partnera (jak jest lesbijką- partnerkę)- więc hetero Cię zignorują, homo się napalą, a jak się dowiedzą, że szukasz koleżanek, to cię spławią :o napisz na jakimś forum dla kobiet czy coś... Bo to jest poroniony pomysł

Gość gerta
mialam ochote napisac do 2 -3 zeby sie spotkac i zwyczajnie pogadac i wyjasnic na wstepie zem nie lesbijka... pomyslalam o wiekszej liczbie bo bylo by razniej

Gość Znajdź karton
mówię ci- napisz na jakimś kobiecym forum temat, że szukasz koleżanki, to będzie najlepsze. NA portalu kobiety raczej nie będą chciały odpowiadać, jak kiedyś weszłam na CZATA, bo chciałam poznać koleżankę, to kobiety mnie spławiały myśląc, że jestem lesbijką albo były zajęte podrywaniem facetów, więc tym bardziej tak będzie na portalu randkowym.

Gość gerta
na sympatii mam zdjecie i widze jak dana osoba wyglada a na innych forach tego nie ma, przynajmniej mi siie tak wydaje...

Gość meluaaoa
gerta a skad jestes

Gość atrapapa
tez mam ten pomysl w glowie, ale jeszcze nie zrealizowalam... mysle ze jak na poczatku by sie wszystko wyjasnilo to kto wie moze tez jest samotna i chce z kims pogadac... no ale sama nie wiem...

Gość olilolij
Nie ma szans. Miałam kiedyś konto na badoo ot tak by pogadać. Oprócz facetów pisały też do mnie kobiety i jak już myślalam, że w końcu poznam jakąś koleżankę to w końcu jednak padało pytanie o bliższa znajomość (mniej lub bardziej dosłownie). Tak że na portalu randkowym koleżanek nie znajdziesz.

Gość atrapapa
ale sprobowac zawsze mozna:)

Gość wodowawoda
proboj przeciez nic nie tracisz

Gość Smutna171
Mialam kiedys przyjaciolke, ale sie poklucilysmy. Poszlo o mojego obecnego narzeczonego. Uwazala, ze przez moj zwiazek z Nim, rozpadnie sie "ich przyjazn" jak to nazwala. Ogólnie sie posypalo. Moje kolezanki maja chlopakow, narzeczonych, studiuja. Ja mimo tego ze mam narzeczonego to czuje sie samotna. W sensie ze przydalaby sie jakas przyjaciolka ktorej mozna by sie wygadac zawsze i o kazdej porze. Ja pracuje co 3 dni na 24h(taka mam prace) a moj facet codziennie popoludniówki:( a mi sie praca trafia takze w weedendy wiec czasem malo czasu spedzamy ze soba. A pozatym facet to nie przyjaciolka ktora cie zrozumie w kazdej syt.

Gość Znajdź karton
A po co ci wygląd do znajdowania koleżanki?? Może jesteś jakaś krypto-lesbijka? :o

Gość gerta
po wygladzie oceniam ludzi i tego nie ukrywam..

Gość Znajdź karton
Ale dlaczego wygląd ma znaczenie w relacji koleżeńskiej? Wytłumacz mi proszę, bo to dla mnie nowość :P

Gość gerta
oceniam czy jest wredna itp

Gość wrzucam i dorzucam tlumaczenie
do smutna daj jakies namiary na siebie

Gość lepiej poszukaj partnera
albo faceta kolegi bo z kobietami to nie wytrzyma jak w serialu przyjaciółki. Kobiety są zawistne mężczyzna przyjaciel nie będzie taki pamiętaj.

Witajcie, ja też mam podobny problem. Wszystkie moje koleżanki wychowują dzieci, albo właśnie zaszły w ciążę. Wiadomo, że w takich sytuacjach więzi trochę się rozluźniają. Nie mam z kim wyjść na kawę, wyskoczyć na obiad czy nawet na babskie zakupy. Nie mam pomysłu gdzie można znaleźć nowe koleżanki. Niektórym może to wydawać się śmieszne, ale nie zrozumiemy, dopóki same nie spotkamy się problemem...