Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaapsikk !

Ciągle widzę lepsze... ładniejsze... co jest nie tak ze mną ?

Polecane posty

Gość aaaaapsikk !

Nie wiem się wiązać tak na stałe, że tak powiem z kobietą bo zawsze jak widzę jakąś lepszą to mam wrażenie, że jakby się napatoczyła na moją drogę to bym z tamtą zerwał... Mimo tego, ze spotykam sie z kobietą obecnie, która jest ładna (tylko ładna? czy aż?) jest opiekuńcza, miła, ale póki co nie jesteśmy razem Nie wiem o co chodzi... czy nie dojrzałem do miłości, czy jestem zbyt przyziemny czy po prostu czekać, czekać aż trafie na taką... jak z bajki :) PS mam 24 lata

Gość Znajdź karton
Najpierw sie wyszalej, na zwiazki nadejdzie jeszcze czas, drogie dziecko umysłowe.

Gość Fajne ciuchy!
to normalne podświadomie czujesz wstręd do stabilizacji i każa następna choćby nie była to będzie ładniejsza musisz odpuścić sobie na jakieś kilkanaście lat

Gość aaaaapsikk !
No ok :) tak myslałem, że to o to chodzi, ale to chyba nie świadczy o mnie jakoś źle...?

Gość Znajdź karton
Świadczy to tylko o tym, że jesteś niedojrzały emocjonalnie, nic nadzwyczajnego.

Gość kjbnkjn
To swiadczy o tym, ze jestes jeszcze chlopczykiem :) milej nocy

Gość po prostu jeszcze
nigdy nie kochałeś

Gość aaaaapsikk !
kochałem.... i powiem szczerze, że dużo bym dał, żeby znów poczuć takie relacje Może po prostu dopiero jak się w kimś szczerze, bezinteresownie zakocham to takie myśli odejdą na 2 plan

Gość aaaaapsikk !
Może po prostu obecna "kandydatka" nie daje mi tej iskry... może to nie ona stąd te myśli. Nie jestem chyba złym człowiekiem, nie chce jej wykorzystać, bo jest naprawdę wspaniałą osobą i nie chcę brac jej jako króliczka doświadczalnego....

Gość konss
skoro widzisz i nie doceniasz obecnej i nie jest dla ciebie najpiekniejsza- powiedz jej to od razu, niech wie chociaz na co sie pisze..