Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ser zolty 85

idziecie 23 marca na ulice jak w bulgarii?

Polecane posty

Gość ser zolty 85

serio pytam sie

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm
gdyby nie euro to nie zrobiliby ani kilometra autostrady wywalmy Tuska

Chętnie, ale mam małe dziecko:P Tez uważam, że ten rząd to banda złamasów, złodziei i chamów. Ponoć kts grozi Tuskowi, że go zabije... a niech to zrobi, acz na jego miejsce pewnie nastepny matoł i złodziej przyjdzie:( Jaki naród taki rząd... nie ma to jak Szwajcaria.

Gość policjanttt....
ja nigdzie nie ide tusk obiecał mi podwyzke

Gość ..,.,,,,
trzeba isc, a nie tylko siedziec i narzekac! zrobmy tu w koncu rewolucje. Jeszcze bedzie o polsce glosno!!!!

Gość ale wy głupki jesteście z
tym wychodzeniem na ulicę :( Jaru wam da robotę i z 5 kawałków na miesiąc bo przecież on, wódz narodu zdolny jest do wszelkich obietnic. On nie spocznie póki nie zwali tusku. Bo jemu na tym zależy wyłacznie a nie na was sierotki. Was ma głęboko...

Gość kciukiem wiwatka
słonecznik ty wredna jedzo oby ktos tobie tak powiedział że zabije twoje dziecko a ktos inny powie " i dobrze, niech zabije" mozn kogos nie lubic ale zeby zyczyc smierci?! :O pan kaczynski niech zyje jak najdluzej, niech żyje dłużej niż twoje dziecko :)

Gość Alek sanders
Słoneczny słonecznik byle prawniczyna dojechał by cię jak śmiecia za te teksty. Ciekawe czy w realu komuś byś tak jechała suko.

Tez uważam, że ten rząd to banda złamasów, złodziei i chamów. x x Ale jakby przyszło co do czego, to uzasadnić tego już nie potrafisz....:D:D:D

Potrafię uzasadnić i to aż nadto dlaczego życzę jak najgorzej tym skurwielom: - zero polityki prorodzinnej - zero opieki socjalnej - zero opieki zdrowotnej, a później sa niewinne śmierci takiego Bolka, czy Dominiki - szkolnictwo na zastraszająco niskim poziomie - co raz wychodzą jakieś afery korupcyjne - bezrobocie najwyższe od 6 lat - miała być ograniczona administracja państwowa, a znów sie rozrosła, bo przeciez trzeba wsadzić na wymyslone stanowiska ciotki, wujków i koleżków - parodia z budową autostrad - a przyznanie sobie ostatnio przez rząd wielotysięcznych premii... za co sie pytam? za gównorobienie? I może fani PO sie oburzą, ale pewnie tacy sami jak nasz rząd: nic nie robią tylko chrzanią na prawo i lewo, co zrobiąi co potrafią:P Mam alergię na teoretyków i wizjonerów jak nasz rząd.

Gość ehuro3iktjgykl
Nie, bo mam inne plany. Lecę na kilka dni na wycieczkę do Austrii.

I właśnie dlatego, że ludzie siedzą cicho i boja się mówić głosno, co myslą to jest w tym kraju jak jest:( Poczytajcie sobie za co w krajach skandynawskich ludzie rezygnowali ze stanowisk, jak sie żyje w Niemczech, Szwajcarii i jak w tych krajach rząd liczy sie z przeciętnym obywatelem. A ci co mi ubliżają to pewnie niewiele wiedzą o polityce i mechanizmach jej działania, albo macie ciepłe posadki po znajomości z PO i ciepło w dupkę i nic was nie obchodzi ponad własne życie. Przykre:(

Nie ma sensu wdawać się w burdy uliczne.Nic to nie da!😡 Głosowanie jest istotne, nie bijatyki.Nie zamierzam dostać omłot od łobuzów. Nikt o zdrowych zmysłach nie pójdzie na ulicę żeby się bić i krzyczeć durne hasła! Teraz to nawet nie ma na kogo głosować, politycy mają nas w dupie! Ja mam poświęcać się dla jakiegoś ugrupowania? PO,PIS,SLD czy innej partii??? Jeszcze tego nie grali😠 Nic nie zwojujecie.Bieda jak była tak nadal będzie!

Gość chora-dora12346
słonecznik ma racje..... no tak lepiej się zamknąć, nic nie robić i dogorywać....

Gość tez musze cos napisac
popieram slonecznik ma racje!!!!

Tak, najlepiej mówić, że nie ma sensu, że się nie uda, że zawsze tak będzie i trzeba się z tym pogodzić. Ech, bierność zawsze prowadzi do tragedii. Już coś dobrego robi Paweł Kukiz, który jest za JOW- wybierajmy ludzi, których znamy, a nie liderów partii, nie tych, których partia wybierze, żeby naród na nich głosował. Nie moge patrzeć jak ten kraj upada i to na każdym polu, a rząd twierdzi, że jest OK, a Tusk tylko fałszywie się uśmiecha i obiecuje gruszki na wierzbie, prezydent to marionetka, a posłowie prowadzą swoje wojny:( Kocham ten kraj i nie chcę żeby było źle, żeby zniknął za parę lat z map, bo polityka prorodzinna nie istnieje w praktyce, a dziecko zaczyna byc luksusem. Boli mnie, że mamy tylu naprawdę mądrych i zdolnych ludzi, którzy wyjeżdżają, bo tu nie ma perspektyw, a nepotyzm jest na porządku dziennym.