Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kehfkerfkfk

jak sie zemscic na suce?

Polecane posty

Gość kehfkerfkfk

bylam z chlopakiem, bylismy razem 4 lata, rozstalismy sie w zgodzie, przyjaznimy sie, nie spotykamy (chyba, ze przyjde do niego do baru ale to tylko przywitac sie, bo jestem zawsze ze znajomymi). do tej pory nie mial stalej dziewczyny, ale wlasnie, trafila sie. no i co ona robi: a) raz powiedziala, ze naslalam kolegow zeby ja obrazali b) powiedziala, ze przepychalam ja w barze, lazilam za nia, mierzylam ja c) z dzisiaj... zalozyla sobie konto na fb z moimi danymi, wyslala sama do siebie wiadomosc, w ktorej niby ja obrazala i pokazala na telefonie mojemu bylemu, moje prawidze konto zablokowala, ze sie nie pokazywalo u niej w wyszukiwarce. oczywiscie jak on chcial to dzisiaj zweryfikowac z komputera, to ona mu nic nie chciala pokazac. oczywiscie to wszystko brednie, nic jej nie zrobilam, w klubach ja omijam, sama mam chlopaka i to ja zerwalam z bylym wiec nie zalezy mina powrocie do niego. moj ex jej nei wierzy, jednak ja sobie nie zycze takich sytuacji, bo zalezy mi z nim na dobrych relacjach, wiele mi w zyciu pomogl i nie chce zeby myslal, ze chce mu rozpierdolic zwiazek, bo zycze mu tego co najlepsze. jakis pomysl? boje sie, ze nastepnym razem jak ja zobacze to nie zapanuje nad emocjami.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować