Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie znalazłam w senniku

Kto n a kafe zna się na snach?

Polecane posty

Chodzi o zmarłych!

Gość ptaszekGOGO
jak podałaś mu rękę to tyż zdychniesz nieznany trup to deszcz znany to masz się za jego duszę modlić

o tez bym chciala wiedziec!! a co Ci sie snilo? bo mnie ostatnio w snach przesladuje smierc i zawsze pojawia sie tam tez moja babcia ( umarla miesiac temu ) snilo mi sie kilka dni temu ze 4 osoby z mojej rodziny umra, pierwszy na liscie byl moj wujek z niemiec, drugi byl moj nastepny wujek, 2 ostatnich nie pamietam Dzis snilo mi sie ze moj brat umarl.. ze stalam z 2ma osobami na przystanku, niedaleko bloku mojej babci, po drugiej stronie przechodzila kolezanka babci taka Tereska, kolezanka obok zawolala, oo chodzby do niej, na co ja ze nie, idziemy, wrocilysmy sie i po drodze spotkalam moja babcie, mialam zapalonego papierosa i przez przypadek podpalilam babci plaszcz, pozniej zaczelam plakac bo moj brat umarl ( chyba przeze mnie, tzn nic mu nie zrobilam, tylko on podjol jakas decyzje niby dobra no i zle sie to skonczylo ) i babcia mnie pocieszala

Korpus nieżyjącej już ciotki-(pochowanej jak chciała i raz w miesiącu msze za nią są)leży koło pieca,nóg nie ma nie wiem dlaczego leży w piecu pali sie drewno,mówię komuś że ona tam leży a ktoś mówi że zaraz ją wsadzi do pieca i nie będzie,po czym robi to a za godzinę ona znowu leży obok jak wcześniej i historia się tak powtarza caly czas i śńi mi sie to co jakiś czas.

zgroza wiem ale co to może znaczyć?