Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deriaaaaaa

SAME BRZYDALE na SYMPATII

Polecane posty

Gość deriaaaaaa

dlaczego odwiedzja mnie sami brzydale... spada mi przez to pewnosc siebie...

Gość ..,.,,,,
sama zalogowalam sie na sympatii, ale nei sadzilam ze ten portal to taki shit. Nie mam na mysli ludzi, bo nie zdazylam niestety nikogo poznac, ale tam nawet wiadomosci do nikogo wyslac nie mozna, bo trzeba placic??! Szkoda ze nie wiedzialam szybciej ze to nie darmowy portal :/

Gość dziś na pomarańczowo
najwyraźniej nie jesteś aż tak ładna, jak ci się wydaje albo w twojej okolicy po prostu nie ma ciekawych wizualnie facetów. miałam konto na sympatii przez jakiś rok z przerwami i poznałam wielu atrakcyjnych facetów. a że byli w większości porąbani i na jednej, dwóch randkach się kończyło, to już inna kwestia.

Gość mister germany
napisalbym ale nie wiem nie znam adres? :-)

Gość mister germany
a ponoc kobiety nie preferuja pieknosci patrza na inne zalety to chyba jednak nieprawda...

Gość mister germany
blondynk i ataka madra chcialby poznac :-) pania

Gość gość
Potwierdzam. Jeśli już znajdziecie przystojniaka na sympatii do bardzo prawdopodobne ze ma kogoś ale udaje singla żeby na boku zaliczyć. Przystojniacy nie musza zakładać kont na portalach randkowych bo bez problemu znajdą dziewczynę w realu.

Gość gość
A tam, do mnie pisza te bez zdjec, potem musze jakos sie o nie prosic, wole to zrobic wkrecajac cos w zdaniu. Najczesciej to ja musze, aleczasem ktorejs sie przypomni, ze kiedys cos napisalem. Nie moge byc brzydki, bo mi praktycznie zawsze odpisza. Ale, ja takiej odwagi nie mam na to umawianie. Ido tego co sie ciekawiej popisze jest daleko, min 40 km z blizej taka spinoza, ze w ogole brak rozmowy. Spinacie sie, badzcie ciekawsze, piszcie barwnymi pelnymi zdaniami, jak ja. Pozdrawiam i nie jestem brzydalem.