Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w o cococndecjndcndjcndjcndcmc

Przeczytałam, że tylko 8% populacji ma oczy niebieskie a wiekszosc ludzi na ulic

Polecane posty

ulicach ma niebieskie oczy, wyjatkiem sa jakies inne barwy. a to byl naukowy artykul :o

Gość dfsf
wiekszosc populacji ma ciemne oczy

Gość zuuska90
no i chooy ci w tzytzki

Gość Sweet...one:)
Bo zabraklo melaniny w zyciu plodowym

Gość lolTFW
Ja mam niebieskie oczy i jestme facetem i?

Gość mezczyzna....
kobiety z niebieskimi oczami częsciej zdradzają to udowodnione

Gość moze,,,
o zielone chodzilo pewnie

Gość Znajdź karton
Ale większość populacji świata czy Europy... bo w Azji, Ameryce Pd, afryce, dominują z natury ciemne oczy, a w Europie i krajach, gdzie dominowali biali może być trochę inaczej- ale to nadal mały wycinek populacji ludzkiej W OGÓLE...

Gość nucky minta
na polskiej ulicy ma niebieskie, ale meksyk, ameryka pld, afryka, azja,tam wszezie ciemne eoczy a jich jestwiecen ja kocham niebieskie oczy a mam capate oczy ;

Gość a po co te wasy
no wiesz Polakow jest 38 milionow ludzi na swiecie 7 miliardow 7 miliardow 100 % 38 milionow 0,54%

To dlatego, że AZJACI, CHIŃCZYCY, MEKSYKANIE, AFROAMERYKANIE, WIETNAMCZYCY, KOREAŃCZYCY i maaasa innych narodów ma w 99% oczy i włosy ciemne;) my- słowianie (a także skandynawia) to własnie jasne oczy i włosy! ale nas jest najmniej, nawet w europie odsetek ludzi z niebieskimi oczami będzie mniejszy, bo portugalczycy, włosi, hiszpanie, itd- także mają raczej ciemne karnacje;)

Gość jesteś imbecylką?
populacji świata, a to murzyni, arabowie czy żołci których jest wiećej maja według Ciebie niebieskie oczy? ja pierdolę

no rzeczywiscie moze i macie racje, ale ja wciaz widze wszedzie ludzi z niebieskimi oczami, w pl, a holandii, anglii. a niby to taki recesywny gen

Gość Znajdź karton
Bo ci tłumaczymy, że tutaj jest on bardziej rozpowszechniony........... Co w skali swiata i tak jest ewenementem

Gość imitation of life
Gdzieś czytałam, że w Polsce najwięcej jest ludzi z brązowymi oczami i według mnie to dziwne, bo wszędzie widzę ludzi z niebieskimi oczami...

Gość Znajdź karton
To dziwne, bo ja najczęściej widzę ludzi z "nijakimi"- zielono-niebiesko-szarymi.

Gość qwdwdqwdqwd
to prawda , bo ciemne oczy i włosy sie dziedziczy dominująco więc ma takie duża wiekszosć na świecie

Gość qwdwdqwdqwd
A u nas w Polsce , jako w jednym z nielicznych krajów na swiecie jest jeszcze troche naturalnych blondynów i blondynek o niebieskich oczach,ale w skali swiatowej to naprawdę już rzadkość ;) Kiedyś było ich o wiele więcej ,ale jak np blondynka ma dziecko z brunetem lub odwrotnie to duzo wieksze szanse , ze dziecko bedzie miało ciemne włosy lub oczy

Gość Olga21212112
Ja mam zielone oczy ,a chcialabym mieć takie ciemno niebieskie , moim zdaniem takie są najpiekniejsze.... mysle o kupieniu sobie takich soczewek ;)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
w 2050 prawie nie będzie tych z niebieskimi oczami i blondynów.

Gość Sweet...one:)
Oczy innej barwy niz brazowe sa "defektem" posiadania malej ilosci melaniny w czasie plodowym. Dlatego jest ich mniej ;) Dziekuje za uwage