Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek uczy się całe życie

Jak na nowo podgrzać atmosfere w związku?

Polecane posty

Jesteśmy razem prawie 3 lata, nie mieszkamy razem ale często u siebie pomieszkujemy. Nie mieszkamy razem ponieważ oboje mieszkamy z rodzicami a nie stać nas na chwile obecną na wynajem. Między nami jest dobrze, zdarzają się konflikty ale raczej dobrze się dogadujemy. Jednak po 3 latach ten żar odrobinę przygasa, chciałabym na nowo rozpalić to, co na początku. Może znacie jakieś sposoby na to, by facet na nowo oszalał na naszym punkcie?

Gość Sweet12432
sperma na owłosionych nogach i stolec na klacie to wszystko o czym mażę NASRAJ na MNIE DZIWKO

Gość dfgdsa
Ja tam się swoim nigdy nie znudze :) moge go molestować non stop

dfgdsa ja też się swoim nie znudziłam :) kocham go, podoba mi się niesamowicie, mamy cudowny seks, możemy rozmawiać godzinami. Ale chciałabym aby się każdego dnia utwierdzał w przekonaniu, że jestem kobietą jego życia i że ze mną chce je spędzić :)

Gość wyslij wypowiedz
no to chyba nie jest tak kolorowo z jego strony skoro chcesz go utiwerdzac w przekonaniu, niesadzisz?:D Facet sam bedzie wiedzial czy chce je z OTba spedziec czy tez nie. Jak zaczniesz naciskac to sie wypni i Cie zostawi.