Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerfe

co jest takiego fajnego w seksie?

Polecane posty

Gość eerfe

mloda jestem a mi sie juz przejadł:(

Gość Alek sanders
Bo jest przeceniany, z ciekawości może partner słaby? Masz orgazmy? Stara się? Robi palcówkę? Pieści cycuszki? Na ogół to laski nie mają dosyć więc coś nie tak.

Gość wyuzdana świętopełka91
widocznie mialas duzo,ja mam 20 pare lat i brakuje mi ;( co jest fajne? rozładowanie napiecia, sport tp.mozna samemu ale z kims to lepsza zabawa ( i wieksze ryzyk)

Gość Sweet12432
wysmaruj mnie kupą nasikaj mi w usta wepchnij kabanosa w moje go zarośniego bobra

Gość eerfe
hehe nie mialam duzo tylko tego jednego,mam 26 lat.hehe kiedys jak odkrylam masturbacje myslalam ze przenigdy mi sie nie znudzi a jednak:(orgazmy mam ale słabe jakies,pare lat temu maialam takie ze bozesz ty mój,nie wiem czemu teraz mam slabsze,slabna z wiekiem czy co?w ogole znudził mi sie seks i moglabym go wcale nie uprawiac

Gość ...nimanima
jak nie ma emocji,partnerzy nie mają siebie dość,fizycznie i intelektualnie to sex jest mega wtedy będą i orgazmy i ochota a sam akt,ot tak,to nie ma w tym nic fajnego

Gość eerfe
a sorry,tobie chodzi ze seksu duzo mialam,a zrozumialam ze pytasz ile mialam chlopów:)hehe no kieeedys to sie non stop masturbowalam,i czemu orgazmy mi tak osłably?????

Gość Iksigrekzet

Szczerze mówiąc ja nie wiem co jest ciekawego w seksie. Mam prawie 20 lat i do tej pory nie miałam żadnego chłopaka, dlatego ze idealny związek polega na czymś więcej niż tylko całowaniu i przytulaniu się. Zrezygnowałam z niejednego dlatego ze się boje. To mnie po prostu obrzydza  Zaraz zaczniecie mi pisac ze jak znajdę sobie chłopa to pokocham seks. Nic z tym nie zrobię bo taka natura ludzka. Ale może macie jakieś rady ha z tym walczyć ?