Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiela bez perspektyw

JAK ZNALEZC FACETA?????

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite191
kobiety mają rozne sposoby na podrywanie . Tobie brakuje niestety inwencji . Interesuja sie toba osoby jak to ujełas nie w twoim typie ... ale po ulicy chodzi tysiące facetów . Wiec wybór masz spory.

Gość singiela bez perspektyw
*co do tego ze nie chce rozwodnika- rozwodnik moze byc ale bez dzieci. lubie dzieci, wiem ze glupio to zabrzmi ale po prostu przeszkadzaly by dzieci mojego partnera z inna kobieta. to sie nie zmieni i nic na to nie poradze. *co do podrywu- umiem poderwac ale nie mam kogo podrywac.... *co do rad kolezanek- one mowily to dla mojego dobra i wiem ze mialy racje. po co mam sie wiazac z kims z kim nie ma perspektyw na normalne zycie (facet bez stalej pracy, bujajacy sie w szemranym towarzystwie).

Gość poradz sie
psychoterapeuty, wyglada na to, ze masz paskudnego anymusa.

Gość stylish29
widac ze masz prawdziwych przyjaciol a nie udawanych- bardzo dobrze radzily ci kolezanki co do rozwodnika to jak najbardziej masz racje- jesli nie masz dzieci na groma brac sobie na glowe problem? tak problem bo cudze dziecko to jednak nie swoje. przychodza swieta a twoj facet udaje sie do dzieci zamiast ten czas spedzac z toba. do tego alimenty- ty jako osoba "bez zobowiazan" chciala bys z facetem na cos zbierac np na mieszkanie a on pieniadze ktore moglby odkladac oddawal by na dzxieci- z jakiej racji masz byc poszkodowana. reasumujac- nie szukaj na sile- jak mowi przyslowie kazda potwora..... tylko wszystko w swoim czasie.

Gość ddeqw
ja tez jestem singlem ale nie wiem czy bym do ciebie pasował bo jestem na wózku. liveum skończyłem i nie pracuje i nie ucze sie dalej. gdybym mógł chodzić to coś bym robił.

Gość Bart28
Hej odezwij sie na gg 2772022... jestem facetem i szukam dziewczyny od 3 lat... watpie ze ten post cos da ale moze jednak... pozdrawiam