Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viss12

uderzyl mnie maz

Polecane posty

Gość viss12

zrobil to drugi raz.poklucilismy sie,on chcial mnie wypchnac z sypialni,zlapal mnie za przyslowiowe fraki i zaczol szarpac,udrapnelam go w przedramie w tej szamotaninie,wtedy on mnie przewrocil i kolanem dostalam w kosc policzkowa ,mam sinca,zaczelam ryczec i wyzywac na niego ,chwile puzniej znow mnie szarpal i mam kolejnego sinca od lokcia do ramienia.na to wszystko probowal mi wmowic,ze wyolbrzymiam,ze on mi nic takiego nie zrobil.zapytalam o siniaki to mi odpowiedzial:"ryj nie szklanka,nie stlucze sie"wpienilo mnie to niemilosiernie i wymalowalam mu z calej sily w twarz powtarzajac to jego zacne powiedzonko!patologia normalnie !jestem nieszczesliwa...

-10/10 "atologia normalnie !jestem nieszczesliwa..." tym spieprzyłaś wszystko co dawało by tej prowokacji jakieś pozory wiarygodności.

Gość nocny motyl ;
Obdukcja i rozwód

Ty nie bądź nieszczęśliwa!!!!!! Ale zrób obdukcję!!!!!!! Prawdopodobnie zrobi to znów, od Ciebie zależy czy chcesz czekać na następny raz czy nie. Zrób obdukcję!! Nie powinnaś czekać aż znów to zrobi-odejdź od niego!!!

Teraz doczytałam!!!! Zrobił to juz drugi raz. Zrób obdukcje i uciekaj!!!!!!!!!!!!! On sie nie zmienni!!!!!!!!!!! Uciekaj od niego!!!!!!!!

Gość mister germany
patologia...!

Gość viss12
my lubimy sado-maso:)

Gość tak jak mowia inni
zrob obdukcje i pozbadz sie swira, zanim cie okaleczy.

Gość viss12
nie okaleczy:) to mój Misio:)

Gość mister germany
chyba Ci za malo dolozyl duzo przyjemnosci zycze Wam i sporo bicia :-) no i w dniu kobiet best wishes from me

ryj nie szklanka , nie stucze sie -i tu ten Bydlak sie myli . Ziec mojej znajomej zlamal szczeke takim uderzeniem .Miala 6 miesiecy zalozona szyne , po zlozeniu szczeki przez chirurga . Tak jak wszyscy wyzej pisza : obdukcja , sprawa do prokuratora , rozwod .Tu nei ma juz ratunku dla tego malzenstwa .

Gość chałupę mam do spłaty
jak dla mnie to ty jesteś głupia a nie nieszczęśliwa :) mądra kobieta się szanuje i nie pozwala bić idiocie