Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczaca czterdziestka maxx

depilacja co do włoska

Polecane posty

Gość ryczaca czterdziestka maxx

zostałam zaproszona na grupenik wiec musz sie tam pokazac z jak najlepszej strony Nie jestem sama w stanie wydepilowac sobie cipki a jzu z na bank pupy bez niedoróbek w postaci pojedynczych kłaczkow Czy u kosmetyczki moge wywalic cipe i poprosic o usniecie kazdego kłaczka jaki napotka?

Gość beczący piedziesieciolatek
ja ci wyrwie wszystkie własną paszczą :) daj namiary :P

Gość Ale się wystraszyłam
ty głupia stara krowo, niedojebana spróchniała pizdo, marzy ci się seks na emeryturze, myślisz że jesteś atrakcyjna? spójrz w lustro kwoko, na swoje pomarszczone cielsko, obwisłą śmierdzącą skórę, przerzedzone wiekiem włosy, z pewnością farbowane, bo siwizna, nie? ty stary łoju, kury srać prowadzać, a nie brać się za seks - zostaw to młodym, ty prukwo bez wartości, pudernico z żółtymi kłami i ubytkami peóchniczymi, lampucero cuchnąca gnojem nie cierpię takich głupich babonów

marna macie jednak wyobraznie gimbuski zwykla depilacja czy golenie , tak was podnieca???? echhhh pani katechetka nie che o tym rozmawiac????

Gość mariotyg
są takie usługi w pewnych salonach kosmetycznych,to już nic dziwnego w tych czasach.:)

Gość może by tak ...
Uważam,że ta panika z depilacją jest bez sensu :) Nie wszyscy lubią gołe cipki :)