Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanzróżą

zepsuty humor w dzień kobiet!

Polecane posty

Gość tulipanzróżą

Wkurzyłam się- rano mój mąż nie zrobił mi niespodzianki złożył tylko życzenia i poszedł do pracy po drodze zapewne kupując kwiatka którego wręczy zdzirze z którą pracuje a ja jak bog da dostanę po południu!!!!! wersja która by mnie uszczęśliwiła: kwiatki kupuje wczoraj wieczorem, z rana je dostaję z resztą idzie do pracy No tak czy nie?

Gość jutrokto
Za ścierki i garnki się weź

Gość sroolie
only fools and horses work

Gość taka prawda ona
idź na zakupy coś na obiad dla męża trzeba zrobić przecież ;)

Gość tulipanzróżą
za to chłopaki z pracy staneli na wysokości zadania:-)))

Moj albo jeszcze spi albo nawet nie chce mu sie zyczen smsem wyslac... Bo napewno sie nie zobaczymy bo jest chory... Zreszta jakby byl zdrowy to pewnie standardowo nie mialby czasu..wkurwiam sie tylko :|

Gość tyuijkjh
oj tak oj tam

Gość tyuijkjh\
t7y8uifguik

Gość fghijkopl;
fgyhuijko ghjkl,

Gość fghijkopl;
tyui90o-p[] fghyjk,

Gość a jesz kupy
?

Gość Justellllla
Ja nawet zyczen nie dostalam:( rano jak zwykle wypil kawe,pojechal do pracy... Ja tak czesto staram sie robic mu male niespodzianki,kupuje chocby drobiazgi,bez okazji.. A on nic, przykro mi strasznie. Pewnie dostane jakiegos kwiatka jak wroci. Ale przez caly dzien bede zbierac zyczenia od innych,a od mojego,tego najwazniejszego nic a nic:(

Gość ndnwidfn
nie marudzcie, jakby zyczenia od chlopa bylo najwazniejsza rzecza na swiecie ! :o idzcie na zakupy, kupcie cos dla siebie, to jest fajne :)

Gość Justellllla
Masz racje:) sama sobie kupie cos fajnego dzis:) ale i tak wkurza mnie t sytuacja,ze nic a nic nie dostaje od faceta:( nie chodzi o nic wielkiego,ale chocby kurde glupi sok za 2.50 ktory mi sie skonczyl,on o tym wie,i kupie sobie pewnie dopiero w sobote jak pojedziemy na zakupy,za ktore ja place..

Gość tulipanzróżą
Ja nie wiem czy to tak trudno kupić dzień wcześniej kwiatki nawet za 6,50 w lidlu i z rana ładnie żonie wręczyć , ale po co na jlepiej przyjść powiedzieć wszystkiego najlepszego i jeszcze bzyknąć dla własnej wygody na szczeście z tym drugim mu nie poszło nie ma kwiatka -nie ma bzykania, niech szczerzuje najpierw w pracy uszcześliwi....

Gość fantaaazja, fantaaaaazja
No cóż, ja dostałam rano piękne kwiaty, pyszne czekoladki, śniadanie do łóżka, wieczorem mój facet robi kolację i napijemy się dobrego wina, aa, i jeszcze dostałam cudną odżywkę do włosów, na którą było mi szkoda kasy (prawie 50zł), a on zapamiętał i mi ją kupił :) Mam jedno pytanie: po co tkwicie w związkach z takimi burakami? Nie dbają o was, sprawiają wam przykrość, jesteście przez nich złe, sfrustrowane, nieszczęśliwe i smutne w taki dzień, Wasz dzień.. Dziewczyny, weźcie życie w swoje ręce, bo lepiej nie będzie!! Miłego dnia dla Was wszystkich 🌼

Gość tulipanzróżą
ja tkwię z burakiem bo mam 2 dzieci i w sumie łączy mnie tez z nim duzo innych fajnych spraw, oczywiście świat mi sie z tego powodu nie zawalił , a wieczorkiem z kolezankami idziemy na wódeczkę i przekąski, pozdrawiam Was kobietki, ps. ale wiecie jak to jest mała rzecz ten kwiatek a wkurza;-))

Gość kaaaasssssiiiuuunnniia
a ja od mojego faceta dostalam narazie tylko zyczenia telefoniczne bo jest w pracy 300 km odemnie ale wraca dzis wieczorem i wybieramy sie na weekendzik we dwoje ;p

Gość fruzia45446575756756767676776
Też bym sie wkurzyła najpierw żona potem koleżanki z roboty, ja sama to nie mam problemu:-)

Gość do fantaaazja, fantaaaaazja
A Ty myslisz, ze takie gesty sa wyznacznikem dobrego męża :D kochana.... to wcale niez naczy,że twój mąz w porze lunchy nie zamknie się w toalecie z koleżanką z pracy...Fakt o miłe kiedy facet ma taki gest, ale to nie czyni go dobrym mężem, bo sa wąniejsze sprawy. faceci maja inną psychikę i czaami dla nich miły gest oznacza cos co dla nas jest przyziemna rzeczą, np. umycie nam samochodu zamiast kazanie jechac do myjni ;)

Gość do fantaaazja, fantaaaaazja
A Ty myślisz, ze takie gesty są wyznacznikiem dobrego męża kochana.... to wcale nie znaczy, że twój mąż w porze lunchu nie zamknie się w toalecie z koleżanką z pracy...Fakt o miłe kiedy facet ma taki gest, ale to nie czyni go dobrym mężem, bo są ważniejsze sprawy. faceci maja inną psychikę i czasami dla nich miły gest oznacza cos co dla nas jest przyziemna rzeczą, np. umycie nam samochodu zamiast kazanie jechać do myjni

Gość wacekz wrocławia
Autorka ma rację, najpierw żoneczka potem reszta świata:-) Ja swoją ozłociłem dzisiaj

Gość O ranyyyyyy
Ten posrany dzień kobiet jest naprawdę męczący dla mężczyzn :(

Gość tulipanzróżą
i co i miałam rację kupował kwiaty w lidlu i płacił kartą sprawdziłam na koncie świnia najpierw zadowolic zdzirę z roboty czas ...eh dobrze że się pobawię wieczorem....