Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imafraid

Śnią mi się koszmary - diabły

Polecane posty

Gość imafraid

mam fobię ztego powodu. Od czasu do czasu cos sobie wcisnę i nie moge spac. Ktos sie boryka tez z tym problemem ?

Gość a ak wygląda taki diabeł
z twojego snu?

Gość imafraid
nie widze go ale jego oczy i dzis mi sie snilo że sufit wkuchni jest mocno zdrapany i jest wygrawerowany napis cos o Matce Boskiej . Ja pierdziele co za koszmar. Kiedys moze jak mialam z 17-18 lat we snie slyszałam jego smiech i sie jakos przeciwstawilam temu - nie dalam sie wystraszyc - wytrzymałam i od tego momentu tak sie juz nie dzieje. Nie mam tych snów czesto noc za nocą ale zdarza sie. Macie cos podobnego ?

Gość dix ae
masz nieźle zryty beret

Gość Halinkadjeiufdhie
zwykle koszmary senne :) chociaz ja też pamiętam jeden taki sen.. Ukazała mi się Matka Boska i była taka smutna... jakby płakała i tak kręciła delikatnie głową jakbym coś złego zrobiła. Do tej pory to pamiętam..

Gość ten kto wymyślił
Matkę Boską odpowiada za te koszmary które teraz macie, Matka Boska, Wilkołak, Wampir i inne takie bajki nie są dla ludz o słabych nerwach.

Gość Halinkadjeiufdhie
hm... ja tam nie jestem jakas wielka katoliczka czy cos. Dlatego uwazam ze to byl poprostu zwykly sen. Nie wierze w sny ;P uwazam ze to przypadek, wyobraznia a nie znaki

Gość imafraid
widzę, że te forum to tylko gromadka debili . Myślałam, że tu na każdy temat można się wyrazić a tu cię biorą za psychola. Nie mam z tym problemu ale chciałam o kims pogadac czy ktos ma to samo czy to sie zdarza. Ale chuj . Nie ważne

zajmowałaś sie kiedyś spirytyzmem ? magią ? chodziłaś do wróżki ?

Gość imafraid
do wróżki tylko

chodziłąś od niej będą osoba dorosłą ? w sensie świadoma swoich czynów ?

Gość ggggrand
dokładnie, wystarczy ze dałas sobie komuś powróżyć z tarota, albo "w zabawie" wywoływałaś duchy to mogłaś otworzyc furtke złu. są na to sposoby - porządna spowiedź, msza o uwolnienie itd, ale z drugiej strony może to być zwykły koszmar senny, może masz problemy emocjonalne?