Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Problem z sexem

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje. Już od kilku miesięcy nie mam ochoty na sex z mężem. Kochamy się raz, dwa razy w miesiącu. Unikam tego jak ognia. Nie wiem co się ze mną dzieje? Wiem że mąż cierpi, jest mu ciężko. Ogólnie to jest cudownym mężem i ojcem. Pomimo tego że wciąż mu odmawiam to on czeka cierpliwie, wciąż mi pokazuje jak bardzo mnie kocha. Jest naprawdę złotym człowiekiem, ale mówi jednocześnie że jest mu ciężko bez sexu ze mną. Nie wiem co ze mną jest nie tak. Nie mam wogóle ochoty, sex przestał mnie bawić, chce to zmienić ale nie potrafię!!! Co mam zrobić by to zmienić, chcę się częściej kochać ale nie wiem jak to zmienić!!! Co mi jest?

Gość starszypanoczek
po prostu rozkładaj nogi szeroko

Gość majkaaaaa24
A gdzie kupujecie ten Femmax? Bo tutaj: http://samit.pl/femmax piszą, że jak kupie dwa opakowania to dostane trzy faktycznie? Czy to sciema? A i mozna oddac w razie czego?

Gość gość
A może wizyta u ginekologa czy seksuologa ? Może trzeba zrobić badania na poziom hormonów w organizmie ? Wizyta u specjalisty raczej więcej ci da niż czerpanie rad i porad z forum na którym siedzą głównie gimnazjaliści, którzy walą konia pod fotki (niby dziewczyn z Kafe) :)

Gość gość
sex kobiety zaczyna się w głowie musisz zacząć myśleć o sexie a nie o dzieciach i obowiązkach domowych

Gość gość
Mozesz tez sprobowac z tabletkami na libido u kobiet, bo z tego co słyszałam to troche pomagaja, ale z pewnoscia wizyta u lekarza nie zaszkodziłaby, a jesli chodzi to te wczesniej wspomniane tabletki to rzuc sobie okiem tutaj; http://www.biotrendy.pl/kategoria-produktu/intymne/libido-u-kobiet/ maja tam własnie opisanych troche produktów, wiec bedziesz mogła troche sie rozeznac

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L

Gość gość
Kobiety z natury sa obdarzone taką potencją to normalne .

Gość gość
Nie masz ochoty na sex z mężem czy wogole na sex? Podniecają cię inni mężczyźni?