Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wserda

Dzień Kobiet - prezent załamka :/

Polecane posty

Gość szału nie ma :(
POWINIEN BYĆ HUCZNIE OBCHODZONY DZIEŃ MĘŻCZYZN. Za to, że musimy was znosić, szarpać sobie z wami nerwy, niszczyć zdrowie i krócej przez was żyć. Za to, ze pijawy wysysacie z nas radość życia. Za to, że musimy was wiecznie zaspokajać, a wy macie nas w dupach. i jeszcze musimy na wiele z was pasożyty pracować. większość z was jest leniwa, nie potraficie gotować i zajmować się domem, ale wiecznie narzekacie i macie pretensje do całego świata. jak nie macie problemów, to je wymyślacie, żeby zatruć facetowi życie.

Powiedz mu tak: Kochanie usmażyłam Ci jajecznicę na tej nowej patelni co ją nam kupiłeś. Dobrze, że się nie wygłupiłeś dając ją mi z okazji Dnia Kobiet. Kocham Cię" :D

Gość mechaniczna ja
skoro KEVINA to to podróbki jakieś :D

Gość kasjopejka123
Tu nie chodzi o to, że dostała to z okazji dnia kobiet!!bo ja zrobiłabym podobną awanture gdybym patelnie otrzymała na urodziny czy święta!!! Ja mojemu męzowi do dzisiaj wypominam zasilacz do laptopa - prezent z okazji urodzin!! takie rzeczy to ja sobie sama kupuję..a on niech się bardziej postara

Gość ale marudzicie
Ja wolałabym dostać nowa patelnie czy garnek niż kolejne kwiatki... A jak znam życie i mojego faceta wieczorem wróci z pracy z różami... Praktyczne prezenty są fajne pod warunkiem że facet później nie powie: idź rob jedzenie żeby wypróbować nowy sprzęt.

Gość hfdhd
jestem kobieta , ale przyznam sie szczerze , ze ja nie akceptuje takich swiat. Wole jak facet przez caly rok jest dla mnie kochany i od czasu do czasu kupi kwiatka sam od siebie, a nie gdy nakazuje jakas tradycja

Gość Kuleczka z filcu i lnu
A ja dostałam od swojego kartę podarunkową do Sephory na kwotę 400 zł i sukienkę :D Zarabia niewiele a zawsze ma gest jeżeli chodzi o mnie lub bliskie mu osoby :)

Gość wserda
a wiecie co dostałam pod choinke? Nocnik. Bo ja czesto w nocy ide do łazienki zrobic siusiu, więc on wymyslił że nie będę musiała wychodzić :)

Gość kasjopejka123
Co innago praktyczny prezent dla Ciebie - bo tez takie wole - ale dla mnie praktyczne tzn - lokówka, suszarka A nie patelania!!to jest sprzęt domowy, który kupuje sie od tak a nie na święta!!

Gość egefeg
Ja nie dostałam nic oczywiście dzisiaj. Tylko sms. Nie dostałam nic na mikołaja, święta, walentynki i 18ste urodziny. Któraś chce coś dodać??

Gość pymaowens
ja od pół roku nie mieszkam z mężem choc on mówi że kocha ale to co robi totalnie mnie wkurwia. Też bym chciała patelnię

Gość masz taki normalny
A ja zonie kupie w drodze do domu wielki bukiet kwiatkow :)

Gość dfsaaW32222
a ja dostałam .... chomika :D

Gość klementyna412
Mi na szczęście się udało i mój chłopak trafił z prezentem, dostałam od niego sztuczne rzęsy z sklep.abclashes.pl. Dobrze że wiedział że właśnie z tej strony zamawiam bo są super.

Gość gość
Ja już przestałam się oszukiwać, że mój facet pomyśli o mnie jak o kobiecie a nie jak o kucharko-sprzątaczce. Jak się dowiedziałam, że na dzień kobiet dostanę krajalnice to prawie z krzesła spadłam. Dlatego stwierdziłam, że od teraz robię sobie sama prezenty na wszystkie możliwe okazje. Wydałam z 300 zł na różne perfumy u zapachowiec.pl i w końcu poczuje się jak prawdziwa kobieta.