Gość domek Napisano Marzec 8, 2013 hejka:) Szukam firmy, która wybuduje mi i mężowi wymarzony domek w okolicach Krakowa... Materiał + robocizna. Możecie kogoś polecić? Proszę o sprawdzone firmy:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A Napisano Marzec 8, 2013 w jakiej technologii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domek Napisano Marzec 8, 2013 Dom murowany z pustaków Porotherm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosnaaaaaaaaa Napisano Marzec 8, 2013 polecam Ci firmę Heliodon z Krakowa. Budowali dom mojej siostrze i była bardzo zadowolona. zajęli się wszystkim łącznie z formalnościami bo miała jakieś problemy z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andziaa123 Napisano Kwiecień 27, 2016 DD PROJEKT, to świetna firma, która zajmuje się projektowaniem i późniejszym wykonywaniem projektu Bardzo byliśmy zadowoleni, tym bardziej, że wcale z nas dużo nie zdarli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabiS 0 Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie zapomnij o instalacji elektrycznej - dobrze przemyslanej i poprowadzonej. Jesli chodzi o Krakow to moge polecic grupe fachowcow - http://krakow-elektryk24.pl/ - nie jedna instalacje poprawadzili, dajac nawet gwarancje na wykonana prace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2017 Nie tak daleko Krakowa, jest świetna firma, która specjalizujemy się w kompleksowej budowie ekologicznych domów jednorodzinnych, a także wykańczaniu wnętrz. Bardzo polecam, my posiadamy domek od nich, jest naprawdę różnica na lepsze! Polecam zapoznać się www.remodern.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2017 Ja mogę polecić firmę DD Projekt z Wieliczki. Budowali dla mnie dom jednorodzinny w Kryspinowie i jestem bardzo zadowolona. Bałam się bardzo tego remontu, ale z nimi nie był taki straszny. Dopilnowali wszystkiego i sama budowa też przebiegła bezproblemowo. Nie zgłaszałam żadnych reklamacji i zażaleń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2017 www.remodern.eu to niezastąpiona firma w przypadku budowy domu, pomorze wam zrobić go ekologicznie, a to naprawdę bardzo istotne! Przez fakt, ze mamy bardzo zanieczyszczone powietrze i ogólnie niemal wszystko warto by było sprawić sobie ten komfort i zamieszkać w takim domku. Polecam serdecznie, my już skończyliśmy budowę i jesteśmy zdecydowanie zachwyceni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jullia Mika Napisano Listopad 14, 2017 U mnie właśnie dom oddany do użytku (jeszcze tylko strych do zrobienia, ale to już myślę mąż sobie poradzi). Podobnie jak koleżanka, wykonawcą był DD Projekt. Mieliśmy blisko, wcześniej słyszałam i widziałam dobre wykończenia tejże firmy. U mnie się Panowie sprawdzili. Cała budowa przebiegła w dobrej atmosferze, wszystkie pierdółki zrobione z zaangażowaniem i dokładnością. Znajdziecie ich w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2018 ktoś poleci jakąs dobrą firmę budowlaną z KRk ? Planuje na wiosnę budowę domu i chce zrobić szybki rekonesans;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2018 No to sprawdź sobie http://www.legprzem.com.pl/ :) Oni są z krakowa. Z tego co się orientuję to oni równiez dysponują bazą specjalistycznego sprzętu budowalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Firma DD projekt myślę spełni oczekiwania wszystkich zainteresowanych. Nie biorą nie wiadomo ile pieniędzy, robota wykonana poprawnie i mają już jakąś renomę na rynku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglers1 2 Napisano Maj 23, 2022 W obecnej sytuacji trudno jest się budować. Ceny materiałow budowlanych oraz robocizny są wysokie. NIe wiadomo czy nie będą jeszcze bardziej rosły. Poza tym kredyty hipoteczne są drogie, coraz mniej osób decyduje się na wzięcie takiego kredytu. Polecam raczej zastanowić się nad kupieniem domu. Może nie w samym Krakowie, ale na przykłąd pod Krakowem, ceny nieruchomości mogą być podobne co cena wybudowania domu: https://www.ap7.pl/pl/nieruchomosci/oferty/domy/sprzedaz/krakow/1 Można przejrzeć je sobie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach