Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się,że ją stracę

Źle mnie zrozumiała

Polecane posty

Niedawno pokłóciłem się z panną;wszystko pewnie rozeszłoby się po kościach,gdyby nie jedno zdanie podczas sprzeczki.Ona to zdanie źle zrozumiała i uznała,że uważam ją za dziwkę,podczas gdy absolutnie tak nie było (zresztą nie użyłem nawet takiego ani żadnego podobnego słowa; więcej,w zdaniu nie było żadnego epitetu ani nawet przymiotnika ją określającego).Chciałem jedynie jej powiedzieć,że mnie zraniła i to mocno! Panna nie odzywa się do mnie od kilku dni,a ja się zastanawiam czy ona zrozumie,co naprawdę chciałem napisać?A zależy mi na niej :(

Błękitna czerń: ale ona jest bardzo daleko,dlatego właśnie pisaliśmy zamiast siedzieć koło siebie i rozmawiać :(

Gość czekoladowe fondue
Może poczekaj parę dni, aż jej przejdzie. Może nie skreśla Cię całkowicie tylko najnormalniej w świecie jest wściekła i musi ochłonąć?

Boona: nie mogę,bo to prywatna rozmowa. Czekoladowe fondue: ale jeśli jest wściekła,to głównie z tego powodu,że źle zrozumiała.Domyślam się,że musi ochłonąć.Ale Twoja rada też mnie trochę przestraszyła,bo "nie skreśla całkowicie" nie brzmi zbyt radośnie.To co,skreśli mnie w 80%?A już tak fajnie między nami się robiło :( A co Ty byś zrobiła na jej miejscu?

Gość piatka z rybakiem
no coz nie ma przepisu ze trzeba wszystko dobrze rozum9iec, prawda?

Gość gfdsgs
Jeżeli zasugerowałes, że jest dziwka, to jestes porąbany i zostaw ją w spokoju. jak się do Ciebie nie odzywa to widocznie jest mądrą dziewczyną i zna swoją wartość i z byle kim nie chce byc!

Tylko,że ani nie zasugerowałem ani nie miałem tego nawet na myśli ani nie powiadziałem tego dosłownie!

Gość dziwkazawszedziwka
A kiedy to się stało? Dawno temu??