Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamabruna

Jaki krem i cwiczenia na reanimacje biustu po ciazy?

Polecane posty

Jak wasze piersi zniosly ciaze i karmienie maluchow? Moje jakos sa mniejsze i troche poszly w dol. Jak temu zaradzic? Pomogl wam jakis krem czy cwiczenia?

Gość weronikafaustynka
smarowalm piersi kremem, i byl fajny efekt push-up, byly fajnie podniesie i skora napięta, jak sobie przypomnę to wpisze

Gość weronikafaustynka
Firma Bielenda, takie bordowe chyba opakowanie

Gość mamamaiililianki
u mnie mija 6 lat od porodu i karmienia mam duże piersi i powiem ze juz nie sa takie same ale lepiej wygladaja niz króto po tym jak przestałam karmić robilam masaże prysznicem naprzemian ciepla zimna woda cwiczenia - ściagałam z neta i kremy ujędrniajace z tych tańszych bo na drogie mnie nie stać i jak zaczelam brac tabletki anty to sie jedrnijsze zrobiły :) kurcze nie pamiętam kremów ale cos w aptece brałam teraz juz nie uzywam a chyba bede musiała :) a i mam taka rękawice do masażu i nia tez masuje :)

Weronikafaustynka- bylabym wdzieczna:) ja probowalam kremow ale zro efektow...chyba byly kiepskie.

Mamalilianki- tez przeszly mi przez glowe tabletki anty ale glupio sie truc tylko dla fajnego pelniejszego biustu:).

Krem do biustu z Pharmaceris:-) Super jest, używałam już w czasie karmienia i ciąży. Piersi prawie się nie zmieniły.

Gość agniechaa z psem
Najlepsza inwestycja to dobry stanik, pompki :) ( działa!!!) a z żeli- nie widze zadnej róznicy,

Gość weronikafaustynka
wiesz tylko,że ja mam nie duzy biust wiec u mnie efekt byl widoczny:)

Gość 2 + 2 i pies
Po pierwszej ciąży bardzo pomógł mi krem do biustu z Avonu, piersi zrobiły sie jędrniejsze. Niestety pomiędzy ciążami miałam wahania wagi co najbardziej zaszkodziło mojemu biustowi, w drugiej ciąży nie przytyłam dużo ale skóra jest już mało elastyczna, teraz karmię już prawie rok i zamierzam karmić nawet następny. Później będę się martwić. Mam w rodzinie kobietkę która karmiła dwoje dzieci w sumie 3 lata a że ma mały biuścik i zazraz po połogu zaczęła chodzić na basen to jej piersi nie zmieniły się aż tak bardzo. Ja zawsze miałam duży biust, więc natura nie była dla mnie tak łaskawa ale więcej szkody przyniósł mi okres dojrzewania kiedy gwałtownie urosły mi piersi i późniejsze skoki wagi. Polecam zimne i ciepłe prysznice ćwiczenia na klatkę piersiową Dbać o nawilżenie skóry dekoltu Preparat ujędrniający dedykowany piesiom i przed wszystkim dobrze dobrany stanik, nie popełniać najczęstszego błędu za luźnego obwodu i za małych miseczek. Bo jak ktoś pisze że ma rozmiar biustu A, C czy D to nie wie co mówi.

Gość Mrs.Elitte
najlepszy jest masaż wykonywany rękoma męża, serio:)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi :). Postaram sie cwiczyc i smarowac piersi, zobaczymy;).

Gość fooofight
jeśli chodzi o ćwiczenia to najlepiej do trenera się wybrać, żeby poradził, przygotował odpowiedni zestaw ćwiczeń, który pomoże podnieść piersi, ale jednak muszę przyznać, że moim zdaniem najlepszy i najbardziej skuteczny sposób, żeby biust wrócił do normy jest jego lifting. Ja byłam na takim zabiegu u Osucha i powiem wam, że biuścik prezentuje się naprawdę super.