Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy sie martwic

znalazlam chusteczke dallmayr w kieszeni meza

Polecane posty

moze to troszke glupie -ale on jest pracownikiem fizycznym i nie chodzi nigdzie na kawe.....a tu w kieszeni chusteczka ktora podaja razem z kawa .DALLMAYR.Czy taka kawe podaja na stacji benzynowej ? czy trzeba isc np.do kawiarni..bo jak do kawiarni to sie domyslacie co mam na mysli...ja z nim nie bylam

Błekitna -na pewno? ale co on by robil na tej stacji? nie ma jej w poblizu jego pracy...

dzwonilam na stacje-rzeczywiscie....nie zabraniam mu przeciez pic kawy!!!cholera!!!!ale dziwne to troche

na 100% na niejednej stacji paliw shell widziałam automaty z tą kawą, nie wiem czy na pewno był akurat tam, to wie tylko on. spytaj po prostu, ale nie groźnie, tylko niby ot tak, przed praniem sprawdzałaś kieszenie, znalazłaś i zastanawiałaś się skąd ma taką chusteczkę

nie...listonosz zadzwonil do drzwi -ubralam w pospiechu jego szlafrok no i w kieszeni byla chusteczka.w kazda sobote on daje do prania swoje ciuchy robocze i mysle ze jak zagladal do kieszeni to przenoisl ta chusteczke do kieszeni szlafroka..hmmmm....:(

tak-pracuje stacjonarnie a tam gdzie pracuje nie ma tej stacji

Gość niezle sie shizujesz
niezle sie wkrecasz...napewno ma romans, jestem pewien na 100%

Gość o matko z corką..,.,...,...
dobrze że nie damskie majtki :classic_cool:

juz sie wkrecilam i niezle zdenerwowalam ....po poscie Błekitnej troszke sie uspokoilam ...ale zdenerwowanie dalej jest

Jak przyjedzie z pracy to powiem ze dzis w taki dzien chcialabym wypic dobra kawe.Powim mu ze najlepiej taka na jakiej byl ostatnio.Pokaze chusteczke i jak odpowie ze byl na shellu to ok ..uwierze -GORZEJ JAK BEDZIE SIE WYWIJAL WTEDY BEDE WIEDZIALA ZE NIE KUPIL JEJ NA STACJI TYLKO NP W KAWIARNI KOLONIALNEJ...upsss...nerwy mnie zeżrą....serce mi bije...nie lubie miec takich podejrzen,,ale same sie nasuwaja.

mialam dzis upiec ciasto ale juz mi sie odechcialo!:(

spytam ..tylko ze do tego pytania mam jeszcze tyle godzin ...ech az mi sie plakac chce...nie wiem moze sobie wkrecam cos czego nie ma,a co bedzie jak bedzie sie wykrecal od odpowiedzi?

Gość moj maz tez nigdzie
nie jezdzi, bo pracuje stacjonarnie ale jak jedzie ktos od niegoz pracy do miasta, to podjezdza np do mcdonalda i przywozi kolegom kawe, jak jedzie ktos z firmy cukierniczej to przywozi sernik, kanapki itd. wiec mogl ktos jechac do nich na budowe i kupil mezowi twojemu kawe i tyle. a ze wlozyl do szlafroka, to jak w nim byl i wyciagal rzeczy ze spodni to zebys nie wyprala tej chustki bo farfocle w pralce beda, to wyciagnal i zamiast rzucic do kosza wpakowal w kieszen. nie ma co panikowac!!!

moze tak jest -oby tak bylo jak mowisz ,aleeeeeeeee sobie dzien spapralam !

Powiedz mu, ze chcesz uprac szlafrok, ale znalazlas jakas papierowa serwetke i sie zdziwilas. W szlafroku serwetka, dlaczego? I czy to wazne czy mozesz wyrzucic? Zobaczysz juz z samej miny czy cos ukrywa. Kobieta ma swoja intuicje. A moze cos przy okazji powie.

Gość ale to co? mąż nie może nawet
kawy w kawiarni wypić? :o Moj też chodzi w trakcie pracy nieraz na obiad do restauracji czy na kawę do kawiarni... Czy do kawiarni chodzi sie tylko z kochanką? :o

to już koniec waszego małżeństwa. ­ na pewno cie zdradził z tą chusteczką. ­ a może nawet zamoczył... usta, w tej zakazanej kawie. ­ jak mógł ci nie powiedzieć, że pił kawę?!! a to świnia. rozwiedź się! :classic_cool:

Gość jak znajdziesz w szufladzie
złożone w kostkę majtki swojego faceta to zastanów się czy to pzypadkiem jego kochanica mu ich nie złozyła w taki sposób... przecież ty mu składasz inaczej niż w kostkę:O

ja...hahahhah....chcialam poczytac jak sie odezwa nienormalni faceci i w jakim czasie zostane jak to okresliliscie bura suka...faceci na tym forum to jakies popirdolki...zreszta czego sie mozna spodziewac po facetach siedzacych na kobiecym forum......hehehheheheh

Gość hahaha ale wpada
miauczydelko chciala sie pozalic w pomaranczy i nie wyszlo co za kretynka :D

Gość pewnie bala sie przyznać
na czarno, że jej mąż jest fizycznym jak pisze na czarno, to on jest dyrektorem banku :P

Gość oreoreoreore
Tzn. jaki konkretnie związek faceci mają z tym, że wyszłaś na kretynkę? "hehehheheheh".

Gość fvds
hahaha miauczydlo jak zwykle popis dala zapomniala jak sama seks grupowy uprawiala hahahahahaha