Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona:p

Najbardziej nie trafiony prezent?

Polecane posty

J.w

dla mnie : perfumy / coś do makijażu / ubrania dla dziecka : chusteczki nawilżane / kosmetyki pielęgnacyjne / ubrania (jak ktoś nie pomyślał żeby zapytac o rozmiar :P i było za małe )

No to i ja sie wpisze. Doniczki, bielizn.

Wszelkie kurzołapacze ;) Nie kolekcjonuje żadnych figurek, a jak już bym chciała to kupie sobie sama taką jaką chce - niestety zdarzyło mi się dostać jakieś aniołki, afrykańskie ludki, ceramiczne domki itp I ciuchy od teściowej bo JEJ się podobały ;) Dla dziecka w sumie tak samo - wszelkie ozdoby nie do zabawy i bazarowe ciuchy, że już nawet nie tyle co wygląd ale materiał tragiczny, sztuczny

Gość gdsdsgsdg
siódmy krem do pupy dziecka pieluchy huggies-ich nie cierpie!!!!!!!!!!!!!

prezenty dla dzieci od tesciowej, kupowane w lumpeksie nawet nie uprane, takie smierdzace przynosi, zabawki tez z lumpa i to typu zabawki z kinderkow czy z mcdonalds'a. MASAKRA. I jak wytlumaczy dziecku dlaczego prezenty od babci trafiaja do smieci?

Gość gdsdsgsdg
sama w lumpeksie kupuje,ale uwazam ze nalezy je wyprac. co checie od figurek?lepszy kolejny wazon?

Gość my mamy tyle
Wszystkie koszmarne obrazy z skóry, zegary tandetne i figurki. Nienawidzę takich rzeczy. Ale trzymam żeby komuś przykrości nie robić

Gość gdsdsgsdg
a ja wam cos powiem. pojechalam w gosci do mojego narzeczonego:) 3lata temu pierwszy raz. i wiecie jaki prezent dostala tesciowa? SYN POJECHAL NA PIELGRZYMKE AUTOKAROWĄ DO LICHENIA I KUPIŁ JEJ "ZYGAREK" ŚCIENNY Z MATKĄ BOSKĄ I PANEM JEZUSEM. DODATKOWO PAN JEZUS BYŁ NA KRZYŻU, A MATKA BOSKA POD KRZYZEM. nie rozumieli dlaczego sie smialam:( widzieliscie takie badziejstwo? albo zegar zloty z wielkim indorem:P a podobno to byl paw

Gość gdsdsgsdg
a moja babcia potrafila zegarki z gołąbkami albo słoniątka od malego po ogromne kupowac. i jeszcze ta moda z PRL-u te porcelany na scianach tandeta.

Gość gdsdsgsdg
z prezentów slubnych podobno najwieksyz niewypal: TALERZE.

Wazon to taki sam łapacz kurzu jak figurki jeśli nie kupisz sobie sama w swoim stylu 🖐️ No ale wazon chociaż może się przydać o ile nie jest którymś z kolei ;)

Mi jeszcze czasem proponowano kupno poszewki na pościel - oczywiście 160x200 bo przecież ciężko zrozumieć jak po raz setny mówię, że mam inny wymiar, a po drugie mam komplety na zmianę i wystarczy mi - zużyje się to wtedy kupie nową nie musi mi na raz leżeć 10 kompletów - w kółko słyszę to od jednej tej samej osoby "bo w biedronce widziałam tanią poszewkę..." i w kółko muszę mówić nie trzeba bo mam

Gość julka z opolaa
Ja też nie lubie wazonów figurek etc dostałam kiedyś obrzydliwa figure z muszelek :o !!! pózniej niewiadomo gdzie o upchać.

Gość julka z opolaa
Hitem tandety jest jednak prezent ( pseudo-śmieszny) seksistowski kubek z kamasutra, pouszki z cyckami etc. Mój mąż dostał klapki-cipki :o od znajomych, na urodziny wyrzuciłam je dzień pózniej.

Gość hity z lidla
jakies wsiakajace wilgoc ochronne klapki,wkladki,lampki cud i ki diabel wie co jeszcze:( generalnie tandeta na maksa:(

Gość hity z lidla
stara bombonierka, wisnie w czekoladzie. dostajemy bombonierke, mama mowi szkoda zjesc, chowa!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem za pol roku daje ten tandem dalej, czesto po terminie

Gość kasandra mamamia
Kieliszki do wódki, obskurne do tego jakieś zdeformowane, z nadrukami typu: pij pij będziesz łatwiejsza, na lewą nózke/ na prawą nózke etc

Gość jfkoas
Blondyna to na posciel zakladasz jeszcze jedna posciel? :D To się nie dziw, ze znajomi chca ci zrobic zapas skoro uzywasz dwoch na raz :D

Gość hmm....hmm...
to ja od siebie: -wszelkie figurki (tu się absolutnie zgadzam, jak dla mnie tylko zaśmiecają mi mieszkanie); -ciuchy od mojej babci (jej się podobają, mnie niekoniecznie) a dla dzieci: -oczywiście za małe ciuchy -ciuchy, które wybierają prababcie (prócz mamy mojej mamy, ona kupuje genialne ciuszki) -lalki dla mojej córy (już tyle razy mówiłam, że ona się lalkami nie bawi, że jak widzę kolejna lalkę to mnie złość bierze) -milionowy pluszak (dziękuję, też już wyraźnie pow "nie, dziekuję") -tanie tandetne auta, które w rękach mojego syna mają żywotność 1dnia góra

Gość kiedys z mezem kupilismy sobie
Scrabble. Potem drugie wygralismy. Wiec jedne oddalismy chrzesniakowi,bo chcial pozyczyc. Kiedys wpadli do nas brat meza z zonka i pamietam,ze gralismy w te skrabble. Potem byla gwiazdka i kupilismy im monopoly (oryginalne,zeby nie bylo) bo za rok nam sie zrewanzowali i kupili podroobke scrablii, ktorych nie oplaca sie nawet opchnac na allegro :P dobrze ze tamte jedne dalismy malemu,bo bysmy byli zasypani tymi grami ze wszystkich stron. A nietrafiony prezent chyba im zwrocimy w przyszlym roku ;) bo z naszych bliskich kazdy ma taka gre,wiec nie ma komu :P

Gość o zgrozo.....
jeśli chodzi o prezent dla dziecka drugi album, ten co się uzupełnia, jeden kupiłam drugi dostałam... Ciuszki, dostałam taką szmatę, że po praniu (pierwszym, czyli dziecko nie miało nawet na sobie) były białe plamy... Teściowej szkoda pieniędzy było:/ Pieluchy na szczęście kto przychodził to dzwonił, bo ja jeszcze będąc w ciąży jak ktoś pytał to mówiłam, że najbardziej nam się przydadzą pieluchy to dzwonili jakie i jaki rozmiar... A dla mnie? jak by ktoś kupił na moje urodziny itp coś dla dziecka :/

Gość rhryh6u6
ja nie mam tak,robimy sobie urodziny,święta tylko wsród rodzinki i prosto i jasno komunikuje co nam potrezba.Moja mama jest młoda i zna się na modzie więc jak dzieciaom cos kupuje co szał (cudne ubranka w lumpkach znajduje,disneya,nexta itp czasem nówki),moja babunia nie jezdzi do miasta więc zawsze daje mi 50 czy 100 zł i mówi "kup sobie co potrezbujesz/kup dzieciom co im sie podoba bo ja sie nie znam" i dzięki temu zawsze mam co chcę.a znajomi dzwonią i pytają np jaki rozmiar wsz synek nosi?Albo czy kupic małemy dres czy lepiej klocki?

Gość gość
Pisze się nietrafiony.

jakos nie mam nietrafionego prezentu.. kazdy mozna jakos wykorzystac, z takich lepszych to rowerek, poduszka super mami, rolki dla dziecka.. posciel..takie prezenty sa super

Gość gość
znowu ta beznadziejna reklama poduszki super mami-kolejny wątek kolejny niby komentarz w którym laska zachwyca sie jakas beznadziejna poduszka-skoncz juz z tym, myslisz ze nikt nie widzi ze to reklama?