Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffggghhhjj

PRZEZ TUSKA STARSI CHORZY I DZIECI UMIERAJĄ A RESZTA NIE MA KASY I PRACY

Polecane posty

Gość fffggghhhjj

Dziękujemy ci o "najlepszy" premierze w historii I II i III RP, Polska nigdy nie miała i mieć nie będzie tak "genialnego" premiera... Heil Tusk! Jedno Państwo, Jedna Partia, Jeden wódz..

Gość Mam dość :(
Przeczytajcie "Protokoły Mędrców Syjonu". Wszystko wam się wyjasni.

Gość HAMUJ SŁOWA
Szkoda że dopiero teraz to dostrzegasz😡 Tego premiera trzeba wpisać do najgorszych premierów w Polsce 😡 Nawet towarzysz Gierek nie zrobił tyle długu co nasz kochany p.Tusk!!!! Będą splacać nasze pra pra, prawnuki

Gość Mam dość :(
Gierek zadłużył Polskę na 8 miliardów dolarów i budował przemysł lekki. Tusk zadłużył Polskę na 600 miliardów złotych (200 mld. USD). Rozsprzedał wszystko, zniszczył edukację, służbę zdrowia, naród. doprowadził do bankructw wiele firm i zrobił kolosalne bezrobocie. Tymczasem kryzys to fikcja. Głównym niszczycielem jest Rostowski.

Gość fffggghhhjj
Po Gierku coś zostało: -trasa wuzet -centralny w Warszawie -gierkówka - centralna magistrala kolejowa - autobus jelcz berliet -fiat 126p A po Tusku gówno zostanie: -LOTOS sprzedali - LOT sprzedadzą - stocznie upadły - nastawiali fotoradarów i podsłuchów

Gość TUSK DO LOCHU !
:classic_cool:

Gość całe PO do lochu
o !

Gość dssdffgfgghh
Przeczytajcie "Protokoły Mędrców Syjonu". Wszystko wam się wyjasni. ja troche czytalam, najbardziej mnie zastanowilo to, ze oni tam piszą, zeby ludzi oglupiac seksem, pormografią, bo wtedy narod jest glupszy i latwiej nad nim pasnowac, zeby promowac jakies dewiacje seksualne itp, luźne związki. A przeciez to sie wszystko wlasnie dzieje, tak jest :O ile par mieszka na kocią łapę, ile sie pieprzy bez slubu, ile zdrad rozwodow, to sie wszystko sprawdza...

Gość yukki
Dzieciak, jak już będizecie mieć prawa wyborcze to wybierzecie lepszego premiera. Najłatwiej powtarzać za Jarosławem od tableta, że wszystko wina Tuska. Douczcie się, że premier nie ma władzy absolutneej i nie wszystko od niego zależy A powrót zimy i dzisiejsza śnieżyca to też wina Tuska?