Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodziewanka

Pomóżcie! 3 opcje! Co wybrać!

Polecane posty

Gość spodziewanka

Na początku tego roku szukałam pracy bardzo intensywnie (pisałam nawet listy motywacyjne :)) Przez jakiś czas była cisza. Teraz mam 3 oferty pracy (chodzę już na szkolenie do jednej) 1 praca, umowa zlecenie, prestiżowa, wysoka stawka (50 zł/h). Możliwość rozwoju, praca z wybitnymi specjalistami 2 praca, 2 tygodnie umowa zlecenie, potem MOŻĘ etat, praca w "państwówce", ciekawa, pewne możliwości rozwoju (niska pensja około 2,5 tys na rękę) 3 praca, 3 miesiace probne, potem MOŻE etat, praca tylko popołudniami. Praca na najnowszym sprzęcie, brak rozwoju, stawka 30zł/h na umowie zleceniu.

Gość gronna
Chciałabym mieć takie problemy... Weź tam gdzie etat najpewniejszy.

Gość spodziewanka
Tylko ze w 1 pracy, nie miałabym pracy codziennie, plus nienormowane godziny pracy, czasem całe dnie po 12 godzin, a czasem 2-3 zmiany w tygodniu. Plus, chcę kupić większe mieszkanie i przydałby mi się ten etat. Może udałoby mi się ew. połączyć 1 i 2 ;/

Gość ankahanka
wez etat i ta 1 jak dasz rade.

Gość spodziewanka
ta pierwsza opcja to tzw. dziewczyna do towarzystwa. Dla dyrektorów, prezesów, menedżerów, inzynierów, lekarzy. Jak okażę się dobra to stawka za godzinę wzrośnie znacznie :)

Gość spodziewanka
50 zł to strasznie mało jak za godzine pracy dla dziwki :P Pozatym sądzę że nie ma "ku*wienia" się na umowę zlecenie. Podszywom mówię NIE.

Gość pailai
Ja bym wzięła etat, masz urolpy, chorobowe, pożądną emeryturę.