Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel__3__1

Czy jest ktoś z warszawy? ile zajmuje podróż z lotniska do centrum autobusem?

Polecane posty

Gość daniel__3__1

Witam mam mały dylemat. Mój samolot ląduję w Warszawie na Okęciu o 19.30 natomiast autobus, którym dojadę do mojego rodzinnego miasta rusza spod Pałacu Kultury o 20.30. Czy zdążę spokojnie dojechać z lotniska do centrum i załapać się na ten autobus? Jak jest z ruchem ulicznym po 19? Bardzo proszę o odpowiedzi. Daniel

Niech wezmie nr autobusu 175 i za3ma sie naprzeciw palacu kultury i tyle.

Gość daniel__3__1
Ok dzięki zaraz prawdzę godziny odjazdu 175

Gość daniel__3__1
Ok, niby zajmuje 27 min. więc powinienem zdążyć. Czy teraz na trasie nie są prowadzone jakieś roboty drogowe lub cokolwiek co utrudnia ruch?

Gość Kaśka..
Daniel, nie stwarzaj problemów tam, gdzie ich nie ma

Gość dix ae
obawiam sie, ze nie zdazysz... od momentu ladowania do momentu wyjscia z lotniska mija troche czasu a bus do centrum jedzie jakies pol godz

Gość PaniJadzia
Jesli masz bagaz to w życiu nie zdążysz. Zreszta jedli samolot londuje ok 30 po to z lotniksa wyjdxuesz ok 40 min później tak czy inaczej. Jesli masz bagaż to godzina.

Gość daniel__3__1
nie mam bagażu. tylko podręczny. Sam już nie wiem co robić. ;/

Gość PaniJadzia
W godzine za nic nie dasz rady na same dyrne schody czeka sie 5-10 min jak tanie linie to jeszxze kaban po plycue lotniska kontrola paszportowa i tak dalej. Nie da rady.

Gość Ramzan
sprawdź, czy ten BUS przypadkiem nie odjeżdża spod południowego pirsu terminala na lotnisku Chopina, jeżeli tak, to tylko kilka kroków wykonasz od samolotu do przystanku BUS a jadąc do Centrum Warszawy chyba się nie wyrobisz jadąc szybką koleją SKM

Gość PaniJadzia
Bedziesz jeszcze musiał dojść na busa.. szczerze wątpię. Wymyśl inny sposób.

Gość annnnnnnnnnka
ja z podręcznym wyszłam z lotniska wczesniej nie mialam w rozkladzie lotów. Leciałam ryanairem. wszysto zalezy od warunkowo pogodowych tego ile bedziecie krazyc nad lotniskiem

Gość daniel__3__1
Lece z Mediolanu do Warszawy właśnie ryanairem. Nie mam pojęcia ile zajmuje ta cała procedura na lotniskach bo już 9 lat nie latałem. Wstyd się przyznać. WYbieram autobus ponieważ wiem co i jak i gdzie isć a o kolei nie słyszałem.

Gość annnnnnnnnnka
nigdy nie możesz mieć pewnośći czy nie bedzie opożnien itp moze masz jakies wyjscie awaryjne w razie spoznienia?

Gość daniel__3__1
Mam... odwołać lot. Znów nie odwiedzę rodziny przez X lat. ;/ ze względu na pracę. Szkoda mi mamy bo się już wygadałem, że bilet kupiłem. Nie jestem mamisynkiem ale po tylu latach to chyba normalne.

Gość daniel__3__1
Dzięki ale z tego co piszą o tej kolei to również dostaniemy się do centrum w 25 min czyli wychodzi na to samo. ;/ Sam już nie wiem.